arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Vuzix-bril

Voor professioneel support

Om de kwaliteit van onze buitendienst te verbeteren, kunnen we nu rechtstreeks met de klanten communiceren via onze Vuzix-bril. Met deze bril kunnen we live videogesprekken aanbieden, sta in direct contact met de Product Support Specialisten ter plaatse zo verhogen wij eenvoudig de efficiëntie van een project.

Tijdens testen, rework, installaties en PDI’s kunnen onze klanten samen met het HuizingHarvest team in het veld van dichtbij meekijken om hun doelen te bereiken. Onze specialist kan met beide handen aan de machine werken en door snelle communicatie via live video kunnen aanpassingen en verbeteringen direct worden doorgevoerd.

HuizingHarvest is gespecialiseerd in landbouw en landbouwtechniek. Wij ondersteunen internationale bedrijven met kennis, service en advies. Onze Product Support Specialisten reizen de hele wereld over.

Ook interessant…
Agrobotix | Innovatie agrotechniek autonome machines

Agrobotix

Nieuwe techniek beperkt zich niet tot opdrachten van klanten. Ons team denkt verder en gaat verder, innovatie gaat immers altijd door. Hoe zien toekomstige machines in de landbouw eruit. Nemen autonome machines het over van de huidige? Welke voordelen kan dat met zich meebrengen en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? Innovatie agrotechniek autonome machines

Commercieel projectmedewerker

Als commercieel projectmedewerker bij HuizingHarvest kan je je energie wel kwijt als je gek bent van de agrarische sector.

Product support Australië

Het team Product Support Australië zorgt onder meer voor een snelle assemblage van agrarische landbouwmachines en werktuigen.