arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Demonstraties


⊕ Landbouwmachinefabrikanten
⊕ Dealers

Wij zijn een one-stop shop, waarbij we niet alleen de demonstratie verzorgen, maar ook het transport en de chauffeur leveren.

Demonstratietour
Bij HuizingHarvest verzorgen wij wereldwijd demonstraties van nieuwe landbouwmachines en -voertuigen.

Wij zijn een one-stop shop, waarbij we niet alleen de demonstratie verzorgen, maar ook het transport en de chauffeur leveren. Ons team zorgt ervoor dat de machines onder de beste omstandigheden worden getoond aan potentiële klanten. In samenspraak met de leverancier stellen we een programma op dat aan alle wensen voldoen.

Onze professionals verzorgen tevens het onderhoud en het transport met onze eigen vrachtwagens. Efficiënt en op maat, zodat de nieuwe machines in korte tijd de aandacht krijgen die ze verdienen.

 

Bekijk de video over onze demonstraties hier.

Onze voordelen op een rij

Met onze low-bed truck combinatie kunnen we een field demo tour organiseren, waarbij de machines worden vervoerd op onze eigen trucks. Dit biedt verschillende voordelen:

  • Slechts één machine is nodig om demonstraties uit te voeren in een groot gebied.
  • De demo wordt uitgevoerd door dezelfde chauffeur die tevens de truck bestuurt, wat resulteert in maximale efficiëntie zonder wachttijden.
  • De demo wordt op professionele wijze uitgevoerd en de machines worden goed onderhouden.
  • De truck kan worden voorzien van jullie bedrijfskleuren of logo voor extra zichtbaarheid en marketingmogelijkheden.
  • Extra benodigdheden zoals vlaggen en promotiematerialen kunnen worden verstrekt voor gebruik bij de truck.
  • Er is geen extra ondersteuning of auto nodig voor de demo chauffeur.