arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Assemblage

Door onze brede agrarische kennis zijn we in staat om machines te bouwen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Assemblage
Met ruime werkplaatsen in Nederland (800m²) en Australië (2300m²) voeren we een breed scala aan assemblage werkzaamheden uit. Wat ons onderscheidt is onze diepgaande agrarische kennis.

Deze expertise stelt ons in staat om niet alleen de assemblage uit te voeren, maar ook om te begrijpen hoe de machine in elkaar steekt en optimaal functioneert voor onze klanten. Door onze nauwe betrokkenheid bij de agrarische sector zijn we in staat om machines te assembleren die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Grote werkplaatsen

Onze Australische werkplaats heeft grote deuren tot 8 meter breed, waardoor gemakkelijke toegang voor grote machines mogelijk is. Met een 10-ton overheadkraan en een losramp voor het direct lossen uit zeecontainers is deze werkplaats volledig uitgerust. Bovendien hebben we een buitenterrein van 10.000m² beschikbaar voor opslag in Australië.

Grondige Machinetests

In beide vestigingen hebben we testfaciliteiten waar we machines grondig testen voordat ze naar de klant worden verzonden. Deze tests omvatten functionele tests en kwaliteitscontroles om aan onze strenge normen te voldoen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Meer over testen lees je hier.

Flexibele On-Site Assemblage

In bepaalde situaties kan on-site assemblage efficiënter zijn. Met onze volledig uitgeruste servicevoertuigen kunnen we buiten onze werkplaatsen werken, waardoor we flexibel zijn en kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Onze voordelen op een rij:
  • Ruime werkplaatsen in Nederland (800m²) en Australië (2300m²).
  • Testfaciliteiten voor grondige machinetests.
  • Grote deuren tot 8 meter breed in Australië voor toegang tot grote machines.
  • Uitgeruste werkplaats in Australië met 10-ton overheadkraan en losramp.
  • Buitenterrein van 10.000m² beschikbaar voor opslag in Australië.
  • Flexibele on-site assemblage met volledig uitgeruste servicevoertuigen.
  • Efficiënt, duurzaam assemblageproces voor hoogwaardige machines.