arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Ons werk


Kennis, service en advies

Praktische kennis gecombineerd met technische expertise. HuizingHarvest is gespecialiseerd in agro en agrotechniek. We ondersteunen internationale bedrijven met kennis, service en advies. Onze opdrachten zijn net zo divers als wijzelf, van assemblage tot productdemonstraties en van rework tot optimalisatie.

Werken bij HuizingHarvest Projects

Werken bij HuizingHarvest Projects

Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren als monteur aan diverse machines en internationale werkervaring op doen.

Commercieel projectmedewerker

Als commercieel projectmedewerker bij HuizingHarvest kan je je energie wel kwijt als je gek bent van de agrarische sector.
Machine inspectie HuizingHarvest product support

Machine conditietest

Onze technisch specialisten zorgen voor een helder beeld van de huidige staat van de werktuigen en geven een advies voor onderhoud en eventueel te vervangen onderdelen.
HuizingHarvest audits

Audits

Een onafhankelijke beoordeling van machines, producten of processen vergroot de betrouwbaarheid en voegt daardoor waarde toe.
HuizingHarvest Projects Australië

HuizingHarvest Projects Australië

Het HuizingHarvest Projects team Australië zorgt onder meer voor een snelle assemblage van agrarische landbouwmachines en werktuigen.
Productdemonstraties HuizingHarvest

Productdemonstraties

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat machines of werktuigen optimaal gepresenteerd worden aan uw klanten, in productdemonstraties.
Vuzix-bril

Vuzix-bril

We communiceren rechtstreeks met de klanten via onze Vuzix-bril. Met deze bril kunnen we live videogesprekken aanbieden, sta in direct contact met het HuizingHarvest Projects team ter plaatse zo verhogen wij eenvoudig de efficiëntie van een project.
HuizingHarvest testing

Testen

Versnel technische ontwikkeling en bescherm investeringen met onafhankelijke en vakkundige tests. Met onze expertise stellen we testprotocollen op en voeren deze uit. We kennen het perspectief van de eindgebruiker en stellen dit centraal bij de ontwikkeling van de protocollen. Functionaliteit en levensduur vormen daarin uiteraard de basis. Het eindresultaat: een helder en overzichtelijk beeld van de mate waarin de technologie klaar is voor de praktijk.