arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Logistiek


Logistieke ondersteuning met on-site diensten, efficiënte assemblage en onderhoud, en flexibele transportoplossingen

Logistiek
Efficiëntie in Beweging
Bij HuizingHarvest begrijpen we dat een vlotte logistieke operatie essentieel is voor het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten. Daarom hebben we geïnvesteerd in een uitgebreid logistiek netwerk en een vloot van voertuigen om het volledige logistieke proces van landbouwmachines te ondersteunen.
Uitgebreide Vloot

Met meerdere servicevans en twee vrachtwagens zijn we goed uitgerust om aan de logistieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze servicevans zijn volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Flexibele Diensten

Onze servicevans maken het mogelijk om on-site assembly of onderhoud uit te voeren, waarbij we rechtstreeks naar de locatie van onze klanten gaan. Of het nu gaat om het inbedrijfstellen van een nieuwe machine, reparaties of periodiek onderhoud, onze ervaren technici staan klaar om de klus te klaren waar het nodig is.

Ondersteuning van On-Site Assemblage en Onderhoud

Onze vrachtwagens kunnen ook worden ingezet om de benodigde apparatuur en materialen te leveren voor on-site assemblage en onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor kunnen we snel ter plaatse zijn en ervoor zorgen dat alle benodigde middelen beschikbaar zijn voor onze technici om hun werk uit te voeren.

Complexe logistieke ondersteuning op maat

Met onze vloot van servicevans en vrachtwagens biedt HuizingHarvest complete logistieke ondersteuning op maat voor onze klanten in de agrarische sector. Of het nu gaat om transport, on-site assemblage of onderhoud, wij hebben de middelen en expertise om aan de diverse logistieke behoeften van onze klanten te voldoen. Met onze flexibele aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een naadloze en betrouwbare service.

Hier zijn de voordelen van HuizingHarvest op een rij:

 • Uitgebreide logistieke ondersteuning
  We beschikken over een uitgebreid logistiek netwerk en een vloot van voertuigen om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.
 • Flexibele diensten
  Onze servicevans maken on-site assembly en onderhoud mogelijk, waardoor we direct naar uw locatie kunnen gaan om u van dienst te zijn.
 • Efficiënte on-Site assemblage en onderhoud
  Onze ervaren technici staan klaar om uw machines op locatie in bedrijf te stellen, reparaties uit te voeren en periodiek onderhoud uit te voeren.
 • Ondersteuning van Transport
  Onze vrachtwagens leveren de benodigde apparatuur en materialen voor on-site assemblage en onderhoud, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn en uw downtime tot een minimum beperken.
 • Maatwerk
  We passen onze logistieke ondersteuning aan op basis van uw specifieke behoeften en zorgen voor een naadloze en betrouwbare service.

Met deze voordelen zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op HuizingHarvest voor al uw logistieke en operationele vereisten in de agrarische sector.