arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Over ons


 

“Let’s make it work”

Praktische kennis gecombineerd met technische know how, dat is waar het om draait.
Of het nu gaat om de introductie of het inbedrijfstellen van een landbouwmachine of om het optimaliseren van de oogst, ons team staat klaar voor het beste resultaat. Een praktijkgerichte aanpak en de kennis van de nieuwste technologie is waarmee we het verschil maken.
Altijd gericht op het beste resultaat, van werkplaats tot in het veld van fabrikant tot eindgebruiker.

 • Testen
 • Kwaliteitscontrole
 • After sales support
 • Teeltmanagement en -optimalisatie
 • Productdemonstraties
 • Werving, selectie en seizoenswerk
 • Technische ondersteuning

Altijd een oplossing, altijd op maat; samen zorgen we dat het werkt.

“Innovatie en kennisontwikkeling is de basis voor de landbouw van de toekomst. Ons team van professionals draagt daar elke dag aan bij.”

Finance manager
Onze roots

Ondernemerschap, avontuur en liefde voor de landbouwtechniek, dat is waar het om draait.
De basis voor het HuizingHarvest van vandaag werd gelegd tijdens een toevallige ontmoeting op het Russische platteland. Een vooraanstaand machinefabrikant vertelde over een opdracht om nieuwe machines te leveren aan een omvangrijk, lokaal landbouwbedrijf. “Maar hoe krijgen we de machines hier en hoe krijgen we ze op de juiste manier in bedrijf. Kun je ons niet helpen?” Een volmondig ‘ja’ was het startpunt van HuizingHarvest.

Lees het interview met Nico Huizing over het ontstaan van HuizingHarvest en de ontwikkeling.

Nog steeds zijn after sales projecten een belangrijk deel van ons werk. Maar ondertussen zijn onze opdrachten net zo veelzijdig als wijzelf. Van de ontwikkeling van autonome machines, het volledig organiseren van demonstraties tot het optimaliseren van de nieuwste machines en van rework tot assemblage, samen zorgen we ervoor dat het werkt. Ongeacht merk, machine of locatie.

Ons Team, onze basis

Het HuizingHarvest team bestaat uit een kern van ongeveer 30 bevlogen professionals. Vakidioten zou je ze kunnen noemen. Elke dag brengen ze hun expertise mee naar opdrachten voor klanten over de hele wereld. Onderscheidend voor dit team is de kennis van de technische aspecten gecombineerd met een stevige ervaring in de praktijk, wereldwijd.

Een loopbaan bij HuizingHarvest begint dus eigenlijk bijna altijd met seizoenswerk in het buitenland waar je leert om zelfstandig te werken, waar je kennis opdoet over de lokale omstandigheden en waar je weet welke technische aspecten er echt toe doen. Maar daar houdt het niet op. De voortdurende leergierigheid stimuleren we met eigen projecten. Zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een autonome combine. Van de mechanische techniek tot de verfijnde automatisering, alle aspecten werden binnen ons eigen team ontwikkeld en gerealiseerd.

Het is deze ervaring en gedrevenheid waar je altijd op kunt vertrouwen bij het team van HuizingHarvest. Dat is hoe wij er voor zorgen dat het werkt, van de prairie in Noord Amerika tot de outback in Australië.

Belangrijke motor achter dit succesvolle team is HuizingHarvest Jobs. Onze eigen recruiters richten zich op de begeleiding van talent, van schoolverlater tot professional. Zo borgen we de kwaliteiten van ons team voor nu én in de toekomst.

Locaties en faciliteiten

Wij werken altijd met een gespecialiseerd team van goed opgeleide vaste en flexibele medewerkers.
Onze basis ligt in Emmen in het noorden van Nederland. Hier beschikken we over een multifunctionele werkplaats, waar we altijd kunnen inspelen op elke situatie.
Naast onze locatie in Emmen heeft HuizingHarvest ook een vestiging in Australië, zodat we ook daar snel kunnen schakelen.

 • Actief in meer dan 70 landen
 • Job-Box, mobiele werkplaats
 • Eigen vrachtwagens, bestuurd door onze eigen technische mensen
 • Werkplaats, schaalbaar en volledig uitgerust
 • Vestigingen in Emmen en Australië
Onafhankelijk en betrouwbaar

Op ons team kun je rekenen, 24/7. We zijn betrouwbaar, maar bovenal ook discreet. Onze onafhankelijkheid staat voor ons immers voorop. Onze mensen, van projectleiders tot technisch specialisten, zullen altijd een stap extra doen om maximaal resultaat te behalen. HuizingHarvest heeft de juiste mensen voor de klus.


Samen zorgen we dat het werkt!