arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Disclaimer


Disclaimer
Algemene informatie

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. HuizingHarvest BV streeft ernaar de informatie op deze website actueel en correct te houden, maar geeft geen garanties, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische voorstellingen die op de website worden weergegeven. Het vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is dan ook strikt op eigen risico.

Aansprakelijkheidsbeperking

In geen geval zijn HuizingHarvest BV of haar medewerkers aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Externe links

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle staan van HuizingHarvest BV. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die erin worden weergegeven.

Professioneel advies

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel advies. Voor specifieke advies op maat dient u contact op te nemen met een gekwalificeerde professional.

Beschikbaarheid van de website

HuizingHarvest BV streeft ernaar de website soepel te laten functioneren. Echter, HuizingHarvest BV neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website die tijdelijk niet beschikbaar is wegens technische problemen buiten onze controle.

Wijzigingen

HuizingHarvest BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij raden u aan om deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via:

HuizingHarvest BV
Phileas Foggstraat 76, 7825 AM Emmen
E-mail: info@huizingharvest.com
Telefoon: +31 (0) 88 42 78 378