arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Agrobotix

“Innovatie stopt nooit”.

Nieuwe agrotechniek beperkt zich niet tot opdrachten van klanten. Ons team denkt verder en gaat verder, innovatie gaat immers altijd door. 

Hoe zien toekomstige machines in de landbouw eruit. Nemen autonome machines het over van de huidige? Welke voordelen kan dat met zich meebrengen en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit?

Think big. Start small. Learn fast.

Ter ere van het 10-jarig jubileum is HuizingHarvest gestart met het Agrobotix-project met als doel, meer te weten te komen over robotisering in landbouwmachines. Future Farming maakte hier een mooie video over, bekijk deze video op Youtube.

Onze specialisten verlenen overal ter wereld hun services. Om voorbereid te zijn op de groei in het aantal autonome landbouwmachines is het belangrijk nu al de nieuwste technieken te leren kennen.Onafhankelijk en betrouwbaar

Het HuizingHarvest team bestaat uit een kern van ongeveer 30 bevlogen professionals. Vakidioten zou je ze kunnen noemen. Elke dag brengen ze hun expertise mee naar opdrachten voor klanten over de hele wereld. Onderscheidend voor dit team is de kennis van de technische aspecten gecombineerd met een stevige ervaring in de praktijk, wereldwijd. Op ons HuizingHarvest Projects team kun je rekenen, 24/7. We zijn betrouwbaar, maar bovenal ook discreet. Onze onafhankelijkheid staat voor ons immers voorop. Onze mensen, van projectleiders tot technisch specialisten, zullen altijd een stap extra doen om maximaal resultaat te behalen.

After sales projecten zijn een belangrijk deel van ons werk. Onze opdrachten zijn net zo veelzijdig als wijzelf. Van de ontwikkeling van testprotocollen, het volledig organiseren van demonstraties tot het optimaliseren van de nieuwste machines en van rework tot assemblage, samen zorgen we ervoor dat het werkt. Ongeacht merk, machine of locatie.

 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van HuizingHarvest Projects voor uw bedrijf?

Neem contact op met Michel.

Naam(Vereist)

Lees meer over ons werk.

inbedrijfstellen

Inbedrijfstelling

Lees meer over onze inbedrijfstellingsservices voor optimale landbouwmachineprestaties: installatie, tests, kalibratie en training.
Reworkacties

Reworkacties

Rework Services voor landbouwmachines: efficiënte aanpassingen en reparaties voor optimale prestaties en minimale downtime.
Testing Machinery

Testen van machines

Ontdek onze service voor onafhankelijk testen. Met geavanceerde technologie en op maat gemaakte tests, bereiden we machines voor op marktintroductie