arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Testen van machines


We leveren tests op maat, zowel in praktijksituaties als in nagebootste omgevingen.

Testing Machinery
Dankzij onze uitgebreide agrarische kennis en technische expertise zijn wij in staat om test-protocollen op te stellen en uit te voeren.

Als een neutrale partij beschikken we over een uitgebreid netwerk met diverse testlocaties. We organiseren het transport van de machine naar de verschillende testlocaties, waar we uitgebreide testprotocollen ontwikkelen en uitvoeren, waarbij het perspectief van de eindgebruiker centraal staat.

Feedback & advies

Naast betrouwbare en nauwkeurige tests, bieden we gedetailleerde feedback. Onze onafhankelijke testresultaten stellen opdrachtgevers in staat om te beoordelen of hun technologie gereed is voor marktintroductie, door het doorlopen van de Technology Readiness Levels. We benutten de verkregen feedback en input van opdrachtgevers om, indien nodig, advies te geven voor verdere verbetering.

Geavanceerde technologie

Onze testdata wordt verwerkt en gedeeld via de HuizingHarvestapp, waarmee we direct contact hebben met opdrachtgevers en zij inzicht hebben in de resultaten. Indien gewenst bieden we zelfs de mogelijkheid om real-time mee te kijken tijdens de werkzaamheden via onze Vuzix-bril.

Maatwerk tests en samenwerkingen

We leveren tests op maat, zowel in praktijksituaties als in nagebootste omgevingen. Bovendien streven we naar nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen om de nieuwste technologieën en methodologieën toe te passen en zo de kwaliteit van onze tests voortdurend te verbeteren.

Onze voordelen:
 • Onafhankelijk en Deskundig:
  We ontwikkelen en voeren gedegen testprotocollen uit, met oog voor de eindgebruiker.
 • Feedback en Advies:
  Onze duidelijke terugkoppeling en advies helpen bij het beoordelen van de gereedheid voor marktintroductie en bieden suggesties voor verdere verbetering.
 • Geavanceerde Technologie:
  Via onze app delen we testresultaten direct.
 • Maatwerk Tests en Samenwerking:
  We leveren op maat gemaakte tests, zowel praktisch als gesimuleerd, en werken nauw samen met onderwijsinstellingen om de nieuwste technologieën toe te passen.