arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW
Erik Down Under Global Reach

Global Reach – Down Under

Ontdek hoe onze internationale recruiter, Erik, zijn recente reis door Nieuw-Zeeland en Australië heeft ervaren.

Agrishow Brazil

Global Reach – Brazilië

HuizingHarvest verkent de Zuid-Amerikaanse landbouwmarkt op de Agrishow 2024, met als doel partnerschappen aan te gaan en ondersteuning op maat te bieden voor lokale boeren en fabrikanten.

Terugblik en vooruitgang

Blogpost 5: Terugblik en vooruitgang

Lees hoe we ons voorbereiden op een uniek jubileum event en ontdek onze projecten en toekomstvisie in de agrarische sector. Kom meer te weten en laat je inspireren in deze laatste blogpost.

Ontdek samenwerking bij HuizingHarvest in blogpost 4: intern, extern, en toekomstgericht

Blogpost 4: De kracht van samenwerkingen

Lees hoe interne en externe samenwerkingen bijdragen aan groei en succes. Verken lokale en internationale samenwerkingen en ontdek onze toekomstige plannen.

Agrobotix- autonomous Combine

Blogpost 3: Robotica in de landbouw

In deze post gaan we dieper in op de ontwikkelingen binnen de landbouwrobotica en vertellen we meer over onze betrokkenheid bij innovatie en samenwerkingen in deze sector.

Office AUS bike- keep moving

Blogpost 2: In beweging blijven

Deze tweede blogpost zoomt in op de dienstverlening en de recente uitbreiding naar Australië.
Nico in field

Blogpost 1: De oorsprong van HuizingHarvest 

We nemen je mee door de geschiedenis van HuizingHarvest, onthullen wat we dagelijks doen en werpen een blik op de toekomst.