arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Testen

Onafhankelijk en vakkundig

Versnel technische ontwikkeling en bescherm investeringen met onafhankelijke en vakkundige tests.

Met onze expertise stellen we testprotocollen op en voeren deze uit. We kennen het perspectief van de eindgebruiker en stellen dit centraal bij de ontwikkeling van de protocollen. Functionaliteit en levensduur vormen daarin uiteraard de basis. Het eindresultaat: een helder en overzichtelijk beeld van de mate waarin de technologie klaar is voor de praktijk.

Feedback

Naast een betrouwbare en nauwkeurige test, kun je rekenen op duidelijke feedback. Onze onafhankelijke testresultaten stellen de opdrachtgever in staat om te beoordelen of de technologie klaar is voor marktintroductie, door het doorlopen van de Technology Readiness Levels. Door gebruikt te maken van de feedback en input van de opdrachtgever kunnen wij -indien van toepassing- advies geven voor verbetering.

De data die door ons wordt verkregen wordt verwerkt en gedeeld via een eigen app. Via deze omgeving hebben we contact met onze opdrachtgevers en hebben zij inzicht in de resultaten. Op aanvraag kan er zelfs realtime meegekeken worden in de werkzaamheden middels onze Vuzix bril. Onze specialisten garanderen een onafhankelijk en vakkundig resultaat, altijd gebaseerd op onze ruime kennis van de praktijk én van agrotechnologie.

  • Testen op maat, in de praktijk of nagebootste omgeving
  • Samenwerking met onderwijs
  • Onafhankelijk en vakkundig

Meer weten? Bekijk hieronder onze korte film over testen of neem direct contact op met HuizingHarvest Projects via onderstaand contactformulier!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van HuizingHarvest Projects voor uw bedrijf?

Neem contact op met Michel.

Neem contact op met HuizingHarvest

Naam(Vereist)
Naam
E-mailadres
Bericht

Wellicht ook interessant…

HuizingHarvest turn-key werkplaats oplossingen - Cleaning

Turnkey werkplaats oplossingen

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, modificeren en assembleren van landbouwmachines. Deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestigingen in Nederland en Australië.
After sales - Waardevolle kennis en ervaring

Wereldwijde samenwerkingen en technische kennisdeling

Onze technisch specialisten staan klaar om diverse projecten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we het maximale uit machines of processen halen. Of we nu samenwerken met machinefabrikanten of direct met grootschalige akkerbouwers in het veld, we zijn er om te helpen.
Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector

Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, zo doe je dat!

Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren als monteur aan diverse machines en internationale werkervaring op doen.