arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Over Jobs

“Let’s make it work!”

Werk met een passie voor de agrarische sector en agrotechniek. Dat is HuizingHarvest Jobs. Of je nu kiest voor een baan als professional of voor tijdelijk seizoenswerk. In dienst bij ons of bij een van onze opdrachtgevers. Samen zorgen we ervoor dat het werkt.

Onze recruiters richten zich volledig op de begeleiding van talenten, van schoolverlaters tot ervaren professional.

HuizingHarvest | Over Jobs
Jobs voor seizoenswerk 

De wereld rond met HuizingHarvest. Vertrouwd en goed voorbereid, daar kun je op rekenen! Voor grote landbouwbedrijven over de hele wereld zijn wij altijd op zoek naar vakbekwame studenten, schoolverlaters of carrière starters die ondersteunen bij zaai- en oogstwerkzaamheden.

Ben jij helemaal thuis in de agrarische sector, niet bang voor een uitdaging en wil je wat van de wereld zien? Neem dan contact op met Erik of Laura.

Hoe het werkt
HuizingHarvest Jobs heeft jarenlang ervaring met de bemiddeling van personeel in de agrarische sector. We zijn wereldwijd thuis in de sector en hebben een uitgebreid netwerk. Zo zorgen we altijd voor de beste combinatie in seizoenswerk tussen bedrijf en kandidaat.

Vind ook jouw ideale plek

  • Plan je kennismaking met Erik of Laura
  • Voorstellen in ons netwerk
  • Digitale kennismaking met het bedrijf
  • Optioneel visumbegeleiding
  • Voorbereiding voor vertrek
Jobs voor professionals 

Ben je toe aan een volgende stap in de agrotechniek en klaar voor een volgende uitdaging? Of misschien kom jij net terug van bijvoorbeeld seizoenswerk in het buitenland? Wil je werken of leren werken met de nieuwste technieken en innovaties? Wij zijn op zoek naar professionals die aan de slag willen in het HuizingHarvest Projects team of bij een van onze opdrachtgevers.

Het ene moment sta je in de werkplaats in Italië te sleutelen en het volgende moment voer je kwaliteitscontroles uit voor een machinefabrikant in Denemarken. Daarna help je een groot landbouwbedrijf bij de optimalisering van hun oogst. Maar misschien ga jij wel direct naar de andere kant van de wereld om te zorgen dat een landbouwmachine in de outback van Australië zo snel mogelijk in bedrijf kan worden genomen.

De klanten van HuizingHarvest projecten zijn zeer divers en we werken niet merkgebonden. Afhankelijk van jouw kennis en interesse stemmen we de projecten af die het beste bij jou passen. Samen zorgen we dat het werkt!

Contact

Meer weten over HuizingHarvest Jobs? Maak kennis met onze recruiters Erik Kramer en Laura Schuring.

 

Erik Kramer
e.kramer@huizingharvest.nl 

Tijdens zijn studie deed Erik de eerste ervaring op met het werken in het buitenland en zag onder meer Nieuw-Zeeland en Denemarken. Met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling in de agrarische sector kent Erik alle ins & outs en weet hij als geen ander wat er nodig is voor een goede match. “Het begeleiden van mensen naar de juiste plek, of het nu jonge talenten zijn of doorgewinterde professionals, elke keer dat de match klopt dan geeft me dat energie.”

 

Laura Schuring
l.schuring@huizingharvest.nl

Laura woonde langere tijd in het buitenland en werkte in de reisbranche en in werving en selectie. Bij HuizingHarvest maakte ze kennis met de agrarische sector en wordt daar elke dag weer enthousiast van. “Het enthousiasme voor het avontuur en de verhalen en belevenissen uit het buitenland, daar doe ik het voor. Een goede begeleiding en voorbereiding zorgen voor een onvergetelijke ervaring.”