arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Agrobotix

“Innovatie stopt nooit”.

Nieuwe agrotechniek beperkt zich niet tot opdrachten van klanten. Ons team denkt verder en gaat verder, innovatie gaat immers altijd door. 

Hoe zien toekomstige machines in de landbouw eruit. Nemen autonome machines het over van de huidige? Welke voordelen kan dat met zich meebrengen en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit?

Think big. Start small. Learn fast.

Ter ere van het 10-jarig jubileum is HuizingHarvest gestart met het Agrobotix-project met als doel, meer te weten te komen over robotisering in landbouwmachines. Future Farming maakte hier een mooie video over, bekijk deze video op Youtube.

Onze specialisten verlenen overal ter wereld hun services. Om voorbereid te zijn op de groei in het aantal autonome landbouwmachines is het belangrijk nu al de nieuwste technieken te leren kennen.Lees meer over ons werk.

Support autonome voertuigen

Agrobotix autonome combine

Ter ere van het 10-jarig jubileum is HuizingHarvest gestart met het Agrobotix-project met als doel, meer te weten te komen over robotisering in landbouwmachines. Onze machinespecialisten verlenen overal ter wereld hun services. Om voorbereid te zijn op de mogelijke groei in het aantal autonome landbouwmachines is het belangrijk nu al de nieuwste technieken te leren kennen.

Combine training Cambodja

Onlangs heeft HuizingHarvest combine training gegeven in Cambodja. Hier hebben we uitleg gegeven over de werking van de kolvenplukker, het dorsmechanisme en de logistiek in het veld. Na de theoretische training zijn we samen met de chauffeurs het veld in gegaan om de combines te optimaliseren.
Test chauffeur of Test team

Go-Harvest combine tour

Afgelopen zomer heeft HuizingHarvest Roemenië, Letland, Estland, Zweden, Finland en Polen bezocht om praktische combine training te geven voor chauffeurs en monteurs. Tijdens deze bezoeken hebben wij de combine verliezen beperkt en capaciteit verhoogd. hierdoor steeg de klanttevredenheid.