arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Werken bij HuizingHarvest Projects

Jack Fokker vertelt…

“Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren over verschillende machines en internationale werkervaring op doen. Sinds april 2022 heb ik onderdeel uitgemaakt van het team. Een hele leuke tijd, waardoor ik projectmatig veel heb geleerd. Naast dat ik heel veel heb geleerd over agrotechniek, heb ik mijzelf ook op commercieel vlak ontwikkeld. Mede hierdoor heb ik mijn droombaan gevonden en ga ik, eerder dan dat de bedoeling was, het HuizingHarvest Projects team helaas verlaten.”

Vertel eens, aan welke projecten heb je het afgelopen jaar gewerkt?

“Ik heb aan heel verschillende projecten gewerkt in Nederland, Duitsland, België, Italië en Frankrijk. Ons werk is enorm divers en voor veel verschillende merken. Zo heb ik transmissies omgebouwd, ben ik met een nieuwe hakselaar op pad geweest, heb ik aan een verschillende rework projecten meegewerkt en ben ik op tournee geweest met een collega om training te geven over een balenpers aan dealers in Duitsland. Het leukste project vond ik de roadshow van een trekkermerk door Nederland en België. Ik had vanaf het begin kenbaar gemaakt dat ik graag vertegenwoordiger wil worden en dit was een mooie kans om commerciële werkervaring op te doen.”

 

 

“Ik heb aan heel verschillende projecten gewerkt in Nederland, Duitsland, België, Italië en Frankrijk. De werkzaamheden waren enorm divers en voor veel verschillende merken.”
Werken bij HuizingHarvest Projects
Kan je wat meer vertellen over de roadshow van trekkers?

“Tijdens de roadshow ga je met de nieuwste machines van het merk langs de verschillende dealers. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering. Per locatie maakten we een plan van aanpak over de opzet op het terrein. Je ontvangt bezoekers, vertelt informatie over de machines en de GPS en uiteraard is er de mogelijkheid om een demo rit te maken. Wat ik vooral heb geleerd tijdens de roadshow is hoe je een verhaal verteld vanuit een dealer. Iets wat ik niet had verwacht was dat het type bezoeker per locatie erg verschilt. Zo zijn bezoekers in België bijvoorbeeld afwachtend met het maken van een demo rit, waar ze er in Nederland zo mee weg rijden. Ik was tijdens de roadshow samen met een vertegenwoordiger van de importeur op pad en bezocht de dealers.”

Je hebt ook training gegeven in Duitsland, hoe was dat?
Voor mij was het training geven nieuw. Tijdens de roadshow heb ik veel voor mensen gestaan, maar het geven van training is wel echt anders. Voor dit project heb ik eerst vier dagen zelf training gehad over de machine in de fabriek. De week erop heb ik samen met een collega op onze locatie in Emmen een week lang intensieve Duitse taaltraining gehad. Uiteindelijk heb ik als oefening de training eerst gegeven aan eigen collega’s. Daarna konden we op pad langs de dealers in Duitsland. De eerste keer dacht ik, waar ben ik aan begonnen? Maar de tweede training ging gelukkig al een stuk beter. Je gaat er steeds meer je eigen verhaal van maken en dan gaat het een stuk beter. Een heel leuk project, die ook zeker heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn commerciële vaardigheden.
Ondanks deze leuke ervaringen, ga je HuizingHarvest verlaten. Wat ga je doen?

Ja onverwacht (maar wel dankzij bovenstaande ervaringen) is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Ik word landelijke vertegenwoordiger bij een nieuwe werkgever. Voor mij een hele mooie kans om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan, maar ik ga het team wel echt missen. Er is bij HuizingHarvest echt met mij meegedacht. Vanaf het begin wisten ze van mijn interesse in commerciële projecten en er is echt gekeken naar welke projecten bij mijn interesse passen. Het werken in het buitenland was voor mij helemaal nieuw. Ik hoefde daarom ook niet super lang naar het buitenland, vaak was ik het weekend thuis. Dat was voor mij heel fijn. Als ik langer bij HuizingHarvest zou werken, zou ik graag 3 maanden aan de slag gaan voor de vestiging in Australië.

Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, zo doe je dat!

Wat wil je zeggen tegen iedereen die overweegt op avontuur te gaan met HuizingHarvest?
“Als je veel wilt leren van verschillende machines en merken en onderdeel uit wilt maken van een enthousiast, gezellig team, kan ik werken bij HuizingHarvest zeker aanbevelen. Er wordt echt met je meegedacht met wat jij wilt leren en hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Het is een goede tussenstap om door te groeien in de agrarische sector en een mooie kans om internationale werkervaring op te doen. De sfeer in het team is heel goed en ik ga de lol met collega’s ook zeker missen. Als je wilt doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, is dit de juiste plek!”

Werken bij HuizingHarvest

HuizingHarvest Australië
HuizingHarvest turn-key werkplaats oplossingen - Technician

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

HuizingHarvest Internationaal
After sales - Waardevolle kennis en ervaring

Internationaal projectmedewerker agrotechniek