arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Werken bij HuizingHarvest Projects

Jack Fokker vertelt…

“Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren over verschillende machines en internationale werkervaring op doen. Sinds april 2022 heb ik onderdeel uitgemaakt van het team. Een hele leuke tijd, waardoor ik projectmatig veel heb geleerd. Naast dat ik heel veel heb geleerd over agrotechniek, heb ik mijzelf ook op commercieel vlak ontwikkeld. Mede hierdoor heb ik mijn droombaan gevonden en ga ik, eerder dan dat de bedoeling was, het HuizingHarvest Projects team helaas verlaten.”

Vertel eens, aan welke projecten heb je het afgelopen jaar gewerkt?

“Ik heb aan heel verschillende projecten gewerkt in Nederland, Duitsland, België, Italië en Frankrijk. Ons werk is enorm divers en voor veel verschillende merken. Zo heb ik transmissies omgebouwd, ben ik met een nieuwe hakselaar op pad geweest, heb ik aan een verschillende rework projecten meegewerkt en ben ik op tournee geweest met een collega om training te geven over een balenpers aan dealers in Duitsland. Het leukste project vond ik de roadshow van een trekkermerk door Nederland en België. Ik had vanaf het begin kenbaar gemaakt dat ik graag vertegenwoordiger wil worden en dit was een mooie kans om commerciële werkervaring op te doen.”

 

 

“Ik heb aan heel verschillende projecten gewerkt in Nederland, Duitsland, België, Italië en Frankrijk. De werkzaamheden waren enorm divers en voor veel verschillende merken.”
Werken bij HuizingHarvest Projects
Kan je wat meer vertellen over de roadshow van trekkers?

“Tijdens de roadshow ga je met de nieuwste machines van het merk langs de verschillende dealers. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering. Per locatie maakten we een plan van aanpak over de opzet op het terrein. Je ontvangt bezoekers, vertelt informatie over de machines en de GPS en uiteraard is er de mogelijkheid om een demo rit te maken. Wat ik vooral heb geleerd tijdens de roadshow is hoe je een verhaal verteld vanuit een dealer. Iets wat ik niet had verwacht was dat het type bezoeker per locatie erg verschilt. Zo zijn bezoekers in België bijvoorbeeld afwachtend met het maken van een demo rit, waar ze er in Nederland zo mee weg rijden. Ik was tijdens de roadshow samen met een vertegenwoordiger van de importeur op pad en bezocht de dealers.”

Je hebt ook training gegeven in Duitsland, hoe was dat?
Voor mij was het training geven nieuw. Tijdens de roadshow heb ik veel voor mensen gestaan, maar het geven van training is wel echt anders. Voor dit project heb ik eerst vier dagen zelf training gehad over de machine in de fabriek. De week erop heb ik samen met een collega op onze locatie in Emmen een week lang intensieve Duitse taaltraining gehad. Uiteindelijk heb ik als oefening de training eerst gegeven aan eigen collega’s. Daarna konden we op pad langs de dealers in Duitsland. De eerste keer dacht ik, waar ben ik aan begonnen? Maar de tweede training ging gelukkig al een stuk beter. Je gaat er steeds meer je eigen verhaal van maken en dan gaat het een stuk beter. Een heel leuk project, die ook zeker heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn commerciële vaardigheden.
Ondanks deze leuke ervaringen, ga je HuizingHarvest verlaten. Wat ga je doen?

Ja onverwacht (maar wel dankzij bovenstaande ervaringen) is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Ik word landelijke vertegenwoordiger bij een nieuwe werkgever. Voor mij een hele mooie kans om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan, maar ik ga het team wel echt missen. Er is bij HuizingHarvest echt met mij meegedacht. Vanaf het begin wisten ze van mijn interesse in commerciële projecten en er is echt gekeken naar welke projecten bij mijn interesse passen. Het werken in het buitenland was voor mij helemaal nieuw. Ik hoefde daarom ook niet super lang naar het buitenland, vaak was ik het weekend thuis. Dat was voor mij heel fijn. Als ik langer bij HuizingHarvest zou werken, zou ik graag 3 maanden aan de slag gaan voor de vestiging in Australië.

Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, zo doe je dat!

Wat wil je zeggen tegen iedereen die overweegt op avontuur te gaan met HuizingHarvest?
“Als je veel wilt leren van verschillende machines en merken en onderdeel uit wilt maken van een enthousiast, gezellig team, kan ik werken bij HuizingHarvest zeker aanbevelen. Er wordt echt met je meegedacht met wat jij wilt leren en hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Het is een goede tussenstap om door te groeien in de agrarische sector en een mooie kans om internationale werkervaring op te doen. De sfeer in het team is heel goed en ik ga de lol met collega’s ook zeker missen. Als je wilt doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, is dit de juiste plek!”

Werken bij HuizingHarvest

HuizingHarvest Nederland
Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Op zoek naar een leuke, diverse binnendienst functie? Als Commercieel medewerker binnendienst bij HuizingHarvest verwerk jij de informatie van onze internationale projecten.
Canada
Assistent-bedrijfsleider akkerbouw Canada - Assistant farm manager arable farming Canada

Assistent-bedrijfsleider akkerbouw Canada

Een stap maken in je carrière, maar dan wel in het buitenland? Dan is deze job echt iets voor jou! Voor een bedrijf in Zuid-Alberta, Canada zijn we op zoek naar een assistent-bedrijfsleider akkerbouw.
Nieuw-Zeeland
Medewerkers oogstseizoen in Nieuw-Zeeland

Medewerkers oogstseizoen in Nieuw-Zeeland

Ga jij het liefst zo ver mogelijk weg om werkervaring op te doen? Voor het oogstseizoen in Nieuw-Zeeland zijn meerdere bedrijven op zoek naar medewerkers met agrarische affiniteit.
Australië
Medewerkers oogstseizoen Australië - Vacature HuizingHarvest

Medewerkers oogstseizoen in Australië

Droom jij van een agrarisch avontuur ‘Down Under’? Uitgestrekte graanvelden, grote machines en een andere cultuur leren kennen. Werk mee in de graanoogst in Australië! - Medewerkers oogstseizoen Australië.
Australian workshop and office - HuizingHarvest Australische monteur landbouwmachines en assemblagemedewerker

Australische monteur landbouwmachines en assemblagemedewerker

Baanmogelijkheden op agrotechnisch vlak in de splinternieuwe werkplaats van HuizingHarvest in New Gisborne (Victoria).
HuizingHarvest Italië
Kwaliteitscontroleur landbouwmachines in Italië - projectbasis

Monteur en kwaliteitscontroleur landbouwmachines

Heb jij ervaring als monteur van landbouwvoertuigen en ben jij op zoek naar een uitdaging in Italië?
HuizingHarvest Internationaal
HuizingHarvest contact

Monteur agrotechniek internationale projecten

Wil jij aan verschillende projecten in de agrotechniek werken en zoek je toch de zekerheid van een vaste werkgever?
HuizingHarvest Australië
Assemblage monteur landbouwmachines - HuizingHarvest Projects Australië

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

Heb jij technisch inzicht en een passie voor de agrarische sector? Ga dan het avontuur met ons aan onze eigen grote, moderne werkplaats in New Gisborne.