arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Trekkerchauffeur in Australië

Agriculture Australië, Victoria, - Fulltime Australië Jobs bij partners

Ga op agrarisch avontuur en ga aan de slag als trekkerchauffeur in Australië

Stel je voor: je begint je dag onder de uitgestrekte blauwe hemel van Australië, omringd door eindeloze akkers vol gewassen. Ben jij een ervaren trekkerchauffeur? Dan kan deze droom werkelijkheid worden. Voor een bedrijf met 10 locaties verspreid over Victoria en New South Wales, zijn wij op zoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Heb je ook ervaring met de zelfrijdende veldspuit? Dan mag je ook hiermee aan de slag.

Over de functie
Door de diversiteit aan gewassen die op dit bedrijf verbouw worden, zijn de werkzaamheden afwisselend. Of je nu tomaten plant, amandelboomgaarden onderhoudt of de velden voorbereidt voor het volgende seizoen, jouw werkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel om de oogsten te laten slagen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden op het land bij de verschillende teelten

  • Tomaten
    Je houdt je bezig met het machinaal planten, cultiveren, bespuiten van de gewassen. Verder hoort ook het voorbereiden van de velden voor het komende seizoen tot jouw werkzaamheden. Daarnaast controleer je de irrigatiepompen en ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan de wegen en paden.
  • Korrelmaïs
    Van zaaien en bespuiten tot het aanbrengen van meststoffen, jij speelt een essentiële rol in het maisteeltproces. Hoewel de oogst wordt uitgevoerd door een loonwerker, zorg jij ervoor dat alles tot die tijd in perfecte staat is.
  • Wintergranen
    Je richt je op de veldvoorbereiding, inclusief grondbewerking en kilveren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bespuiten, bemesten en onderhouden van wegen, paden en irrigatiesystemen.
  • Amandelboomgaarden
    Je houdt je bezig met werkzaamheden tussen de rijen, zoals grondbewerking, kilveren, bespuiting en het maaien van onkruid. Ook werk je mee tijdens het laden en bij de opslag van de geoogste noten en je draagt er zorg voor dat de gehele amandeloogst efficiënt verloopt.
  • Grondverbetering
    Naast werkzaamheden ten behoeve van specifieke gewassen houd jij je bezig met de grondverbetering van de velden. Dit omvat onder andere ploegen, eggen, kilveren van de velden, gewasbescherming en het voorbereiden van de velden op het zaaiseizoen.

Wat breng je mee?

Je bent in ieder geval minimaal 3 maanden (bij voorkeur langer) beschikbaar. Daarnaast heb je een geldig autorijbewijs en heb je ervaring als trekkerchauffeur. Om in Australië te mogen werken, voldoe je aan de voorwaarden voor het aanvragen van een Working Holiday visum voor Australië. Meer weten over de voorwaarden voor een visum? Wij vertellen je er graag meer over.

Ga jij het avontuur aan ‘Down Under’?
Ben je enthousiast geworden en doe jij graag werkervaring op aan de andere kant van de wereld? Wij komen graag met je in contact. Neem contact met ons op voor meer informatie of reageer rechtstreeks op deze vacature. Bel of WhatsApp Erik Kramer op +31 (0)6 255 63 999 of stuur een e-mail naar jobs@huizingharvest.com