arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Assemblagemedewerker landbouwmachines in Australië

Agriculture Fulltime 40 Australië Jobs bij HuizingHarvest

Heb jij technisch inzicht, sleutel jij graag aan landbouwmachines en heb jij zin in een avontuur in Australië? In onze werkplaats in Australië assembleren wij het jaar rond landbouwmachines. Wij bieden jou de mogelijkheid om voor een periode van minimaal 3 maanden onderdeel uit te maken van ons internationale team ‘down under’.

Gaat dit over jou?
Ben jij avontuurlijk ingesteld, heb jij enige technische affiniteit (bij voorkeur met landbouwmachines) en wil jij graag onderdeel uit maken van een enthousiast, internationaal team? Het jaar rond hebben wij mogelijkheden in onze eigen moderne werkplaats, gelegen in de omgeving van Melbourne. Deze werkzaamheden zijn ook goed te combineren met seizoen werkzaamheden.

Over de werkzaamheden
Samen met je collega’s ga jij voornamelijk bezig met het assembleren van agrarische machines, bijvoorbeeld hele grote zaaimachines. Deze machines worden door fabrikanten naar Australië verscheept, waar deze in elkaar moeten worden gezet en aflever klaar moeten worden gemaakt. Ons internationale team, waar jij onderdeel van uit kunt maken, assembleert de machines in onze werkplaats in New Gisborne, zo’n 50-rijminuten van Melbourne, in de staat Victoria.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent avontuurlijk ingesteld en enthousiast over een avontuur in Australië
  • Je bent voor een periode van minimaal 3 maanden beschikbaar
  • Je bent technisch vaardig en je hebt bij voorkeur affiniteit met landbouwmachines
  • Je bent tussen de 18 en 31 jaar oud in verband met de visummogelijkheden en je kunt nog aanspraak maken op een Working Holiday visum* voor Australië
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook rijbewijs T

*Let op: deze werkzaamheden tellen niet mee voor de 88 dagen voor een vervolgvisum.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bereiden je uiteraard zo goed mogelijk voor op je vertrek naar Australië en we helpen je optioneel met de aanvraag voor het visum.
  • In Australië is onze Country Manager aanwezig om je waar nodig te helpen
  • Een marktconform salaris tussen de $25 AUD en $30 AUD per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Optioneel bieden wij je ook huisvesting in de omgeving van onze werkplaats

Dankzij ons grote netwerk kunnen wij je eventueel verder helpen aan een adres voor zaai- of oogstwerkzaamheden, voorafgaand of aansluitend aan de werkzaamheden in onze werkplaats.

Over HuizingHarvest

HuizingHarvest is een wereldwijd opererend bedrijf met vestigingen in Nederland en Australië. We voeren maatwerkprojecten uit over de hele wereld en we richten ons op landbouwmachinefabrikanten, dealers, landbouwbedrijven en startups. Ons team van technische specialisten, met expertise in landbouw en werktuigbouwkunde, biedt technische ondersteuning en advies. Dankzij hun toewijding en kennis kunnen we wereldwijd innovatieve oplossingen leveren, wat de ruggengraat van onze organisatie vormt.

Interesse?
Enthousiast geworden om met ons op avontuur te gaan in Australië? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je er meer over te vertellen. Neem contact met ons op door te bellen of stuur een WhatsApp bericht naar: Erik Kramer +31 (0)6 255 63 999.