arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Oproepchauffeur CE

Logistics Nederland, Drenthe, Emmen Parttime 8 - 32 Europa Jobs bij HuizingHarvest

Ben jij in het bezit van een rijbewijs CE, met code 95 en heb jij de komende maanden zin èn tijd om een paar dagen per week voor ons op pad te gaan? Voor de komende maanden zijn wij voor ongeveer 2 à 3 dagen per week op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. 

Over HuizingHarvest

HuizingHarvest is een wereldwijde servicepartner van fabrikanten van landbouwmachines en  grootschalige agrarische bedrijven. Onze collega’s reizen de wereld rond naar onze klanten om bijvoorbeeld technische werkzaamheden te verrichten aan landbouwvoertuigen, testwerkwerkzaamheden uit te voeren of technische trainingen te geven. Wij hebben zelf de beschikking over twee vrachtwagens met diepladers. Met deze vrachtwagens verzorgen wij lokale ritten voor derden, en ook zetten wij de vrachtwagens in voor het transport van agrarisch materieel. 

Over de functie
Als oproepchauffeur kun je voor verschillende nationale en internationale klussen worden ingezet. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg en de internationale transporten zullen binnen Europa worden uitgevoerd. Bij voorkeur ben je de komende maanden 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Maar ook als je minder of juist meer beschikbaar bent, bespreken we graag de mogelijkheden met je.

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95
  • Je hebt werkervaring als vrachtwagenchauffeur
  • Basiskennis van landbouwmachines is een pré
  • Je bent in ieder geval de komende maanden een paar dagen per week beschikbaar op oproepbasis
  • Vutters en 65+ers zijn ook van harte welkom
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je werkt zelfstandig en je bent klantgericht en communicatief vaardig 
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen 

Je maakt onderdeel uit van een compact, dynamisch en informeel team. Wil je meer weten over de voorwaarden en de mogelijkheden? Bel of app naar Erik Kramer 06-25563999.