arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Terugblik Global Reach – Brazil


 

Inzichten van de Agrishow in Brazilië
Onlangs bezochten collega’s Michel en Tjaco de Agrishow in Brazilië, een van ’s werelds meest invloedrijke landbouwbeurzen. Hun ervaring was buitengewoon positief en bevestigde de veelbelovende kansen die deze markt biedt.

Tijdens hun verblijf genoten ze niet alleen van de warme Braziliaanse gastvrijheid onder een brandende zon van 35 graden, maar maakten ze ook de harde realiteit mee van de overstromingen in het zuidelijke deel van het land, een regio met veel agrarische bedrijven.

Kansen

Op de beurs spraken ze met een breed scala aan fabrikanten en dealers van landbouwapparatuur, evenals met enkele landbouwcoöperaties. Wat opviel was de openheid en bereidheid van de mensen om mogelijke samenwerkingen te verkennen. De markt voor landbouwmachines lijkt momenteel wat traag, maar er is een duidelijke vraag naar precisieapparatuur. Buitenlandse fabrikanten zetten voet aan de grond in Brazilië, terwijl de lokale producenten hun kwaliteit blijven verbeteren en streven naar exportmogelijkheden. Hier is een kans om zowel lokale als internationale klanten te ondersteunen met expertise.

Het plan is om het Portugese teamlid Tjaco (links), samen met één of twee andere teamleden, voor een periode van drie tot zes maanden naar Brazilië te sturen om de eerste projecten uit te voeren.

Recap Agrishow Brazilië
Volgende Stappen

Wat begon als een vermoeden is nu een zekerheid: er is een markt voor onze diensten in Brazilië. Om juridische redenen moet de samenwerking beginnen met klanten die actief zijn in meerdere delen van de wereld. De komende maanden worden besteed aan het bespreken van geheimhoudingsovereenkomsten en projectvoorstellen met deze klanten. Rond september ‘24 is er ruimte voor projecten in Brazilië. Het plan is om het Portugese teamlid Tjaco, samen met één of twee andere teamleden, voor een periode van drie tot zes maanden naar Brazilië te sturen om de eerste projecten uit te voeren. Deze aanpak heeft zich al eerder bewezen bij de lancering van het bedrijf in Australië, en de verwachting is dat ook hier uitstekende resultaten kunnen worden geleverd.

Oproep tot actie

Heeft u een project dat kan profiteren van onze expertise? Neem dan contact met ons op om het plan te bespreken en een offerte te ontvangen. Onze inzet voor kwaliteit blijft onveranderd, maar we passen onze prijsstructuur aan om ervoor te zorgen dat onze diensten zowel toegankelijk als concurrerend blijven, zelfs in een dynamische markt.

Toekomstplannen en lokale betrokkenheid

We begrijpen het belang van effectieve communicatie en zijn daarom op zoek naar Portugese teamleden om onze interacties met lokale belanghebbenden te verbeteren. Door deze taalvaardigheid kunnen we culturele nuances begrijpen en sterkere banden binnen de gemeenschap smeden

Terwijl we onze nieuwe reis in Brazilië beginnen, blijft ons doel onveranderd: het stimuleren van positieve verandering en duurzame groei in de landbouwsector. We richten ons op innovatie en samenwerking om een ​​nog grotere impact te maken en een duurzame en welvarende toekomst voor de landbouw in Brazilië en daarbuiten te garanderen.

Blijf op de hoogte
Samenvattend is er duidelijke enthousiasme over de kansen die deze reis heeft geboden.
Volg ons voor meer updates of neem contact met ons op voor verdere informatie over onze plannen en services.
WELLICHT OOK LEUK OM TE LEZEN