arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Global Reach – Brazilië


Na een geslaagde verkenning eind maart van onze Recruiter Erik Kramer in Nieuw-Zeeland en Australië, is het eind deze maand de beurt aan Michel Wesselink en Tjaco Schuiling om de agrarische sector in Brazilië en andere Zuid-Amerikaanse landen te onderzoeken. Voor Tjaco is Brazilië bekend terrein, hij is daar gedeeltelijk opgegroeid en spreekt de Portugese taal. 
Agrishow 2024

Van 29 april tot 3 mei nemen Michel en Tjaco deel aan de Agrishow 2024 in Ribeirão Preto, São Paulo, Brazilië. Deze toonaangevende agrarische beurs, vergelijkbaar in omvang met de Agritechnica in Hannover, biedt een unieke kans om in gesprek te gaan met landbouwmachine fabrikanten en landbouwbedrijven uit heel Zuid-Amerika. . 

Van 29 april tot 3 mei nemen Michel en Tjaco deel aan de Agrishow 2024 in Ribeirão Preto, São Paulo, Brazilië.

Agrishow Brazil
Intresse in de Zuid Amerikaanse markt

Onze interesse in de Braziliaanse en andere Zuid-Amerikaanse markten is al jaren groeiende door de ontwikkelingen in de Braziliaanse landbouw, met name in granen, soja en andere oliezaden. Informatie vanuit ons wereldwijde netwerk hebben ons inzicht gegeven in de huidige behoeften en uitdagingen van de sector. Er is bijvoorbeeld vraag naar gekwalificeerde professionals die hun kennis kunnen delen en training kunnen geven aan zowel chauffeurs als monteurs 

Nieuwe samenwerkingen

Met als hoofddoel het aangaan van nieuwe partnerschappen, denken wij door onze samenwerking met bestaande fabrikanten van landbouwmachines, dealers, agrarische bedrijven en startups een waardevolle aanvulling te kunnen zijn voor Braziliaanse en andere Zuid-Amerikaanse fabrikanten en grootschalige boeren. 


Support voor Internationale Expansie

Bovendien, voor Braziliaanse fabrikanten die de Europese of Australische markt willen betreden, kunnen we ondersteuning bieden in de vorm van machinetesten, trainingen en veldondersteuning in deze regio’s. 

 

 

 

Behoefte van de klanten

We verwachten dat onze services aansluiten op hun behoeften en zullen dit tijdens ons bezoek verder onderzoeken. Het gaat hierbij om: 

  • Training van operators en monteurs 
  • Veldondersteuning en machinetesten

    Ontwikkelen van bedrijfsplannen voor landbouwbedrijven met focus op:
     
  • Trainingsprogramma’s 
  • Machineoptimalisaties 
  • Onderhoudsstrategieën 
  • Veiligheidsmaatregelen 

Verkennen van de markt
Maar we zijn niet alleen geïnteresseerd in het verkennen van de markt; we willen ook de specifieke behoeften van lokale fabrikanten, dealers en boeren begrijpen. 

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze reis biedt en kijken er naar uit om onze ervaringen en bevindingen met jullie te delen. Blijf ons volgen voor updates!