arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Wereldwijde samenwerking en technische kennisdeling

“We zijn ervan overtuigd dat bouwen aan duurzame relaties en het delen van technische kennis wereldwijd de sleutel is.”

After sales - Waardevolle kennis en ervaring

Onze technisch specialisten staan klaar om diverse projecten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we het maximale uit machines of processen halen. Of we nu samenwerken met machinefabrikanten of direct met grootschalige akkerbouwers in het veld, we zijn er om te helpen.

Met al onze ervaring zijn we in staat om problemen met machines in het veld direct te herkennen. Of er nu behoefte is aan het optimaliseren van machines of dat er zich specifieke technische problemen voordoen, wij zijn er om te helpen. Onze specialisten werken overal ter wereld en begrijpen de verschillende markten, of een bedrijf nu lokaal opereert of internationaal uitbreidt.

Wat we praktisch kunnen doen?

We hebben een applicatie waarmee onze mensen ter plaatse waardevolle inzichten kunnen rapporteren. Deze inzichten helpen mee in het nemen van belangrijke beslissingen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. En indien gewenst, kunnen we de gegevens ook rapporteren in de rapportagetool van de fabrikant, zodat alle gegevens van onze projecten gemakkelijk beschikbaar zijn. Bovendien, met onze Vuzix-bril is het zelfs mogelijk om op afstand mee te kijken met één van onze specialisten.

De projecten variëren van inspecties vóór levering tot optimalisatie en training. Niet alleen wanneer het gaat om inspecties om de kwaliteit van de machines te waarborgen maar ook om personeel te trainen om betere opbrengsten te krijgen. Kortom, we zijn er om altijd ondersteuning te kunnen bieden. Bovendien kunnen we snel en efficiënt reageren, omdat we wereldwijd actief zijn.

Voorafgaand aan het project, denken we graag mee en kijken we vanuit een vernieuwend perspectief naar uitdagingen, zodat we er vanaf het begin klaar voor zijn.

Laten we samenwerken, technische kennis delen en profiteren van wereldwijde ervaring.

samenwerking in Oekraïne
Oogstmachines optimaliseren
Training Frankrijk
Technische training Cambodja
Combine training Cambodja
Gras hakselen Rusland
Zaaien China
Aardappels poten China
Combine training Roemenië
Oogstmachines optimaliseren: onze samenwerking in Oekraïne

Wij werken samen met een groot landbouwbedrijf in Oekraïne om de prestaties van de oogstmachines te verbeteren. Onze technische werkzaamheden zijn altijd wereldwijd, maar alleen in veilige gebieden. Bij het optimaliseren van deze machines werken we nauw samen met de bestuurders. Het is heel fijn om direct resultaten te zien en te kunnen meten. Op deze manier maken we wereldwijd een verschil in de landbouwsector en daar zijn we best trots op.

Oogstmachines optimaliseren: onze samenwerking in Oekraïne

Wij werken samen met een groot landbouwbedrijf in Oekraïne om de prestaties van de oogstmachines te verbeteren. Onze technische werkzaamheden zijn altijd wereldwijd, maar alleen in veilige gebieden. Bij het optimaliseren van deze machines werken we nauw samen met de bestuurders. Het is heel fijn om direct resultaten te zien en te kunnen meten. Op deze manier maken we wereldwijd een verschil in de landbouwsector en daar zijn we best trots op.

Technische ondersteuning en training in Hongarije

 

Technische training spuitmachines en kunstmeststrooiers Cambodja

Bij een groot akkerbouwbedrijf in Cambodja hebben we een nuttige training gegeven, waarbij we onderling ook belangrijke technische kennis hebben gedeeld. Onze expertise in spuitmachines en kunstmeststrooiers heeft geleid tot een diepgaande sessie over het instellen van de machines binnen het lokale klimaat. Daarnaast hebben we praktische uitleg gegeven over slim rijden en overlappingen vermijden tijdens het strooien van kunstmest, en handige tips gegeven voor het onderhoud van de machines.

Combine training Cambodja

Op een grootschalig landbouwbedrijf in Cambodja heeft HuizingHarvest een waardevolle combine training verzorgd, waarbij veel technische kennis is gedeeld. We hebben gedetailleerde instructies gegeven over de werking van de kolvenplukker, het dorsmechanisme en de veldlogistiek. Na de theoretische sessie zijn we samen met de chauffeurs het veld op gegaan om de combines te optimaliseren zoals je kunt zien op de foto.

Ondersteunen gras hakselen Rusland

In het verleden hebben onze specialisten ondersteuning kunnen bieden met de oogst van gras bij een groot veeteelt bedrijf in Rusland. Naast logistieke optimalisatie hebben we technisch ondersteund. We hebben chauffeurs geleerd hoe messen geslepen moeten worden om kosten te besparen. Heel waardevol aan ons bezoek is dat wij inzage hebben gekregen in de telematics van de hakselaars.

Ondersteuning zaai seizoen Rusland

Wij hebben enkele jaren geleden technische en logistieke ondersteuning gegeven bij de voorjaarswerkzaamheden voor een grote klant in Rusland. In totaal is er op de door ons bezochte locaties ruim 47.000 hectare gezaaid met diverse gewassen.

Opstart aardappelseizoen in China

In samenwerking met de Belgische fabrikant AVR hebben wij ondersteund bij het opstarten van machines in China. Met onze praktische kennis hebben wij de gebruikers kunnen helpen bij het opstarten van de diverse machines. We hebben ze onder andere geleerd hoe ze moeten ploegen, aardappels poten en ondersteund bij het maken van ruggen.

Internationale combine tour
Om praktische combine training te geven voor chauffeurs en monteurs hebben wij Roemenië, Letland, Estland, Zweden, Finland en Polen bezocht. Onze wereldwijde ervaring kwam in het veld goed van pas. Tijdens deze bezoeken hebben wij de combine verliezen beperkt door onze technische kennis te delen en hiermee direct de capaciteit verhoogd. Hierdoor steeg de klanttevredenheid merkbaar.

Kom jij bij ons werken?

HuizingHarvest Nederland
Commercieel projectmedewerker agrotechniek HuizingHarvest

(Junior) Commercieel Projectmanager agrotechniek

HuizingHarvest Internationaal
HuizingHarvest contact

Monteur agrotechniek internationale projecten