arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

HuizingHarvest’s Zomerrecap

Langzaam nemen de lange zomerdagen afscheid en maken ze plaats voor de herfst. In dit artikel blikken we terug op een drukke zomer bij HuizingHarvest: we delen hoogtepunten van de projecten waaraan we hebben gewerkt en geven je een inkijkje in de werkzaamheden die ons de komende maanden te wachten staan. Ontdek hoe we het seizoen hebben benut en wat er in het verschiet ligt.

 

Dealersupport
Deze zomer hebben wij ondersteuning geboden aan dealers in Duitsland, Roemenië en Nederland. Ons team was verantwoordelijk voor het voorbereiden van een breed scala aan machines, waaronder combines, hakselaars en balenpersen. Dit zorgde ervoor dat dealers hun eigen personeel beschikbaar konden houden voor andere belangrijke taken tijdens deze drukke periode, wat resulteerde in tijdige levering en gereedheid van de machines voor gebruik op de boerderijen.

Hoewel we het zomerwerk goed aan konden, hebben we gemerkt dat we efficiënter zouden zijn door werkzaamheden eerder in het jaar te plannen. En natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Idealiter zouden we meer onderhoudswerkzaamheden al in de winter voorbereiden om een vlotter proces tijdens het seizoen te waarborgen.

De werkelijkheid is vaak wat ingewikkelder. Door onverwachte capaciteitstekorten bij dealers en veranderende klantbehoeften stonden machines soms vaker bij de dealer dan gepland. Met onze flexibele aanpak konden we snel bijspringen en ervoor zorgen dat het werk alsnog op tijd werd afgerond. Zo verliep alles soepel, zelfs wanneer dingen anders liepen dan verwacht.

Ons team was verantwoordelijk voor het voorbereiden van een breed scala aan machines, waaronder combines, hakselaars en balenpersen.

Dealersupport
Aardappelrooiers

Tijdens de zomer hebben we fabrikanten ondersteund bij het gereedmaken en uitleveren van machines, met een speciale focus op aardappelrooiers. Ons team van 3 tot 5 technici zorgde ervoor dat alles op tijd klaar was voor verzending. We hebben rework-activiteiten uitgevoerd, klantspecifieke aanpassingen gedaan, regulier onderhoud verzorgd en nodige reparaties uitgevoerd.

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in dit soort werk. Ben je nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures of sluit aan bij ons aankomende webinar voor meer informatie.

Testen & Validatie

Een belangrijk onderdeel van ons werk was het testen en valideren van diverse machineonderdelen, zoals sensoren, slijtdelen en het volledige proces binnen een machine. We voeren deze testen uit onder uiteenlopende omstandigheden en werken hierbij nauw samen met loonwerkers en grote landbouwbedrijven in Europa en daarbuiten. Een mooi voorbeeld hiervan is een van onze technici die 8-9 weken lang in een speciaal uitgeruste HuizingHarvest-bus door Europa heeft gereisd om monsters te verzamelen en gegevens te analyseren 

Installaties van bewaarschuren

In Frankrijk, Nederland, Duitsland en België hebben we bewaarschuren voor aardappelen en uien opgebouwd. Door de flexibele inzet van mankracht konden we snel opschalen en de installaties tijdens de bouwvak op tijd afronden, net voordat de oogst begon.

Aankomende periode

In de komende maanden richten we ons op verschillende taken. We gaan evenementen begeleiden, combines optimaliseren voor soja en maïs, en het proces van bietenrooiers optimaliseren. Daarnaast blijven we ondersteuning bieden aan dealers en fabrikanten. Een bijzonder project waar we aan gaan werken, is de recall van landbouwmachines. Onze monteurs zullen hiermee aan de slag gaan op verschillende locaties in West-Europa. Hoewel we de details niet kunnen onthullen, belooft het een uitdagende en interessante klus te worden voor ons team. Let’s make it work!

Let’s make it work!
OOK INTERESSANT
Richard over Dealerondersteuning bij HuizingHarvest

Dealerondersteuning met HuizingHarvest

In gesprek met Richard over zijn dealerondersteuning werkzaamheden.