arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Trekkerchauffeur in Nieuw-Zeeland

Agriculture Fulltime 40 - 50 Nieuw-Zeeland

Ga jij komende winter het avontuur aan, en wil je naar de andere kant van de wereld? Voor een 600 ha groot akkerbouwbedrijf in het prachtige Waikato-gebied op het Noordereiland zijn we op zoek naar een ervaren trekkerchauffeur in Nieuw-Zeeland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van aardappelen en uien. 

Het machinepark van dit bedrijf bestaat uit een moderne vloot van John Deere trekkers. Ook beschikt het bedrijf over een volledig ingerichte werkplaats. Alle materialen voor onderhoud en reparaties zijn aanwezig. Het seizoen begint in november met het oogsten van aardappelen en irrigatiebeheer, gevolgd door de uienoogst tot februari.


Wat ga je doen? 

  • Meehelpen met de beregening
  • Grondbewerking
  • Rijden met de chaser bin

Gaat dit over jou?

  • Je hebt ervaring met moderne trekkers
  • Je hebt kennis van akkerbouw
  • Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren
  • Je bent beschikbaar van november 2024 tot maart 2025
  • Je voldoet aan de eisen om een Working Holiday visum aan te vragen voor Nieuw-Zeeland (je bent in ieder geval tussen de 18 en 31 jaar oud) 


Wat kun jij verwachten?

Het bedrijf heeft zelf accommodatie beschikbaar, waar je optioneel gebruik van kunt maken. Verder is het goed om te weten dat er in het hoogseizoen regelmatig langer wordt doorgewerkt. Ook zal af en toe in het weekend worden doorgewerkt. Uiteraard krijg je een marktconform salaris.

Ga jij het avontuur aan?

Ben jij beschikbaar voor een avontuur tijdens de oogstperiode in Nieuw-Zeeland? Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel of WhatsApp Erik Kramer op +31 (0)6 255 63 999 of stuur een e-mail jobs@huizingharvest.com.