arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Training


We leggen niet alleen de werking van de machines uit, maar gaan ook het veld in om samen met de chauffeurs de machines te optimaliseren.

Training Frankrijk
In het seizoen is er vaak te weinig tijd voor een goede instructie of supervisie van operators. HuizingHarvest biedt daarom optimalisatie– en gebruikerstrainingen aan voor operators van verschillende agrarische machines en merken. 

Tijdens de winter organiseren we klaslokaal- en workshoptrainingen om operators voor te bereiden op het komende seizoen. Dit is tevens een goede gelegenheid om te oefenen met het gebruik van (innovatieve systemen op machines o.i.d) computers en monitors.

Praktisch

We bieden praktische training aan chauffeurs en monteurs, waarbij we ons richten op het minimaliseren van verliezen en het verhogen van de capaciteit van de machines.
Onze training omvat zowel theoretische als praktische aspecten. We leggen niet alleen de werking van de machines uit, maar gaan ook het veld in om samen met de chauffeurs de machines te optimaliseren. 

Voorbereid

Door middel van praktische en theoretische trainingen verbeteren we het niveau van de monteurs, zodat ze zelfstandiger kunnen werken. 

Door onze wereldwijde expertise en toewijding aan trainingen zorgen we ervoor dat operators en monteurs volledig zijn voorbereid om de machines op de meest efficiënte en effectieve manier te gebruiken, waarbij verliezen worden geminimaliseerd en de algehele productiviteit wordt verhoogd.

Voordelen trainingen 

  • Efficiënte training in drukke seizoenen. 
  • Wintertraining sessies voorbereiden operators op het komende seizoen, inclusief computergebruik. 
  • Focus op minimaliseren van verliezen en verhogen van capaciteit. 
  • Integratie van theoretische en praktische aspecten. 
  • Verbetering van vaardigheden van monteurs. 
  • Wereldwijde expertise zorgt voor optimale machineprestaties.