arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Klantverhaal: KUHN

Bij HuizingHarvest is onze missie om meer te zijn dan alleen een dienstverlener; we willen een partner zijn die onze klanten helpt hun doelen te bereiken. We begrijpen dat elke klant en hun werkzaamheden uniek zijn, daarom stemmen we onze aanpak af op de behoeften van elke partner met wie we samenwerken.

Een van onze samenwerkingen is met KUHN Farm Machinery in Australië. We zijn trots de ervaring van Bruno Fetiveau, Managing Director van KUHN Farm Machinery in Australië, te delen, waarin hij reflecteert op de waarde van onze samenwerking.

Mijn naam is Bruno Fetiveau, Managing Director van KUHN Farm Machinery in Australië sinds 2010. Tegenwoordig worden onze balenpersen en zaaimachines geassembleerd door HuizingHarvest, wat ons rust geeft bij een cruciaal aspect van ons bedrijf: namelijk het leveren van machines die direct 100% goed zijn.”

Bruno FETIVEAU, Managing Director of KUHN
Ervaring

“Mijn naam is Bruno Fetiveau, Managing Director van KUHN Farm Machinery in Australië sinds 2010. Onze vestiging bevindt zich in de buurt van Melbourne en ons bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid. Onze capaciteit om specifieke en ad-hoctaken uit te voeren, heeft de afgelopen jaren te maken gehad met wat uitdagingen door veranderingen in de machinegrootte en de marktvraag. Hoewel onze vestiging in Melbourne goed is uitgerust, vereiste het stroomlijnen van onze processen dat we ons meer moesten concentreren op werkzaamheden die regelmatig terugkomen.”

“In de afgelopen jaren hebben we onze werkzaamheden onderzocht en besloten enkele van onze opslag- en machineassemblage behoeften uit te besteden. HuizingHarvest was een voor de hand liggende keuze. Zij konden de expertise bieden van technici en assemblers die moeilijk te vinden zijn in Australië. Tegenwoordig worden onze balenpersen en zaaimachines geassembleerd door HuizingHarvest, wat ons rust geeft bij een cruciaal aspect van ons bedrijf: namelijk het leveren van machines die direct 100% goed zijn.”

“We zijn zeer tevreden over hun diensten. Hun uitstekende communicatie zorgt voor een soepele en efficiënte samenwerking, terwijl hun flexibiliteit en reactievermogen ons in staat stellen snel in te spelen op veranderingen. De kwaliteit van hun werk en hun expertise zijn echt bewonderenswaardig en vormen de basis van een relatie die het waard is om op lange termijn te onderhouden.”

“HuizingHarvest begrijpt ons, zij hebben zich aangepast aan ons en onze producten, wat aantoont dat zij het vermogen hebben om snel nieuwe processen effectief te leren en te implementeren. Ze zijn prettig in de samenwerking en nemen consequent het initiatief in de besluitvorming, wat onze operaties aanzienlijk heeft gestroomlijnd.”

Volgende stap

Dit testimonial van Bruno Fetiveau benadrukt de kern van wat we bij HuizingHarvest proberen te bereiken: een partner zijn die niet alleen aan verwachtingen voldoet, maar ook behoeften anticipeert en vooruitgang stimuleert. We zijn trots KUHN Farm Machinery te ondersteunen bij het leveren van topkwaliteit landbouwoplossingen.

Onze focus op duidelijke communicatie, aanpassingsvermogen en diepgaande productkennis stelt ons in staat om effectief in te spelen op de veranderende eisen van de sector. Het zijn samenwerkingen zoals deze, die ons inspireren om de grenzen van wat mogelijk is in landbouwinnovatie te blijven verleggen.

Geïnteresseerd in het ontdekken hoe HuizingHarvest de strategische partner kan zijn die jouw bedrijf nodig heeft? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen verkennen hoe we jouw agrarische operaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

ONZE SERVICES:
HuizingHarvest | Over Jobs

Dealerondersteuning

Dealerondersteuning, waarbij onze technisch specialisten extra capaciteit bieden door dealers bij te staan met assemblage, onderhoud en reparaties van landbouwmachines
Farm Management services

Farm Management

Ontdek op maat gemaakte farm management diensten voor grootschalige akkerbouwbedrijven, machinefabrikanten en de verwerkende industrie.

Machine optimalisatie

Optimaliseer landbouwmachines voor maximale efficiëntie, verbeterde prestaties en langere levensduur.