arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Internationaal Product Support medewerker

Agriculture Fulltime 40

Heb jij affiniteit met- en een passie voor agrotechniek en ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan? In ons team is ruimte voor een Product Support medewerker. In deze functie reis je de wereld over, verricht je technische werkzaamheden en werk je aan de nieuwste landbouwmachines, die vaak nog op de markt moeten komen. Ook vind je het leuk om opgedane kennis te delen en word je ingezet om bijvoorbeeld operators in het veld op te leiden of door technische trainingen te verzorgen op locatie.

Gaat dit over jou?

Draag jij met jouw technische expertise graag bij aan de ontwikkelingen in de sector? Als Product Support medewerker zet je jouw technische kennis niet alleen praktisch in, maar word je ook ingezet op projecten om je kennis over te dragen. Je maakt onderdeel uit van ons team die bestaat uit technisch specialisten met allen een passie voor landbouw en werktuigbouwkunde. Je voert wereldwijd maatwerkprojecten uit voor fabrikanten en dealers van landbouwmachines, akkerbouwbedrijven en startups, gericht op technische ondersteuning en advies.

Wat ga je doen?

  • Technische ondersteuning
    Je voert technische werkzaamheden uit aan met name nieuwe landbouwvoertuigen, waaronder tractoren, maaidorsers en hakselaars
  • Technische problemen oplossen
    Met je technische expertise diagnosticeer je problemen en los je ze op, zodat de machine optimaal presteert
  • Inbedrijfstelling en testen
    Ook projecten als het inbedrijfstellen, testen in het veld en het verzorgen van demo-tours van nieuwe machines op locatie behoren tot je werkzaamheden
  • Project management
    De opdrachten zijn divers en bestaan uit werkzaamheden aan een breed scala aan machines. Je houdt overzicht in het project en je werkt samen met externe teams en klanten om de beste resultaten te bereiken.
  • Kennis overdracht
    Je wordt ook ingezet op projecten om bijvoorbeeld operators te trainen of om technische trainingen te verzorgen op locatie bij dealers in het buitenland.
  • Training en ontwikkeling
    Je neemt regelmatig deel aan interne en externe trainingen, zodat je op de hoogte blijft van de technische ontwikkelingen in de agrarische sector

Wie ben jij?

Je hebt brede technische kennis en een passie voor de agrarische sector. Je houdt van avontuur en afwisseling in je werkzaamheden en je bent bereid om te reizen en langere periodes van huis te zijn (in ieder geval een paar weken aaneengesloten). Je hebt lef, ziet wat er moet gebeuren en je vindt het leuk om opgedane kennis over te dragen.

  • Ervaring
    Bij voorkeur heb je een afgeronde Mbo niveau 4 of Hbo-opleiding in de agrarische/technische richting
  • Talenkennis
    Je hebt goede beheersing van in ieder geval de Engelse taal is vereist; kennis van meerdere talen is een plus.
  • Werkethiek
    Je kunt je houden aan de protocollen zoals deze in andere landen op de werkvloer gelden
  • Competenties
    Je bent zelfstandig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je denkt in mogelijkheden

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een unieke kans om de wereld rond te reizen, nieuwe uitdagingen aan te gaan in een diversiteit aan projecten. In de functie Product Support medewerker heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in werkzaamheden.

  • Een salaris tussen de €2314,- en €4861,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Bovenop je salaris ontvang je een dagvergoeding wanneer je in het buitenland verblijft en uiteraard worden werk gerelateerde onkosten vergoed.
  • Een contract op basis van een bepaald aantal projecturen op jaarbasis.
  • Trainingen gericht op de ontwikkelingen in de sector.
  • Scholingsbudget om je persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen

HuizingHarvest heeft alles in huis voor een avontuurlijke carrière in de agrotechniek. We kijken er naar uit om een toegewijde Product Support medewerker te verwelkomen in ons internationale team. Let’s make it work!

Kennismaken?

Spreekt de functie Product Support medewerker bij HuizingHarvest jou aan? Wij maken graag kennis met je. Bel of WhatsApp Erik Kramer +31 (0)6 255 63 999 of stuur een e-mail jobs@huizingharvest.com.