arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Vuzix-bril

Voor professioneel support

Om de kwaliteit van ons HuizingHarvest Projects team te verbeteren, kunnen we nu rechtstreeks met de klanten communiceren via onze Vuzix-bril. Met deze bril kunnen we live videogesprekken aanbieden, sta in direct contact met het HuizingHarvest Projects team ter plaatse zo verhogen wij eenvoudig de efficiëntie van een project.

Tijdens testen, rework, installaties en PDI’s kunnen onze klanten samen met het HuizingHarvest Projects team in het veld van dichtbij meekijken om hun doelen te bereiken. Onze specialist kan met beide handen aan de machine werken en door snelle communicatie via live video kunnen aanpassingen en verbeteringen direct worden doorgevoerd.

HuizingHarvest is gespecialiseerd in landbouw en landbouwtechniek. Wij ondersteunen internationale bedrijven met kennis, service en advies. Ons HuizingHarvest Projects team is beschikbaar over bijna de hele wereld, wij zijn in meer dan 70 landen actief.

Vuzix-bril

After sales projecten zijn een belangrijk deel van ons werk. Onze opdrachten zijn net zo veelzijdig als wijzelf. Van de ontwikkeling van autonome machines, het volledig organiseren van productdemonstraties tot het optimaliseren van de nieuwste machines en van rework tot assemblage, samen zorgen we ervoor dat het werkt. Ongeacht merk, machine of locatie.

Het HuizingHarvest team bestaat uit een kern van ongeveer 30 bevlogen professionals. Vakidioten zou je ze kunnen noemen. Elke dag brengen ze hun expertise mee naar opdrachten voor klanten over de hele wereld. Onderscheidend voor dit team is de kennis van de technische aspecten gecombineerd met een stevige ervaring in de praktijk, wereldwijd.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van HuizingHarvest Projects en de Vuzix-bril voor uw project of bedrijf?

Neem contact op met Michel.

Naam(Vereist)

Ook interessant…

Demonstratietour

Demonstraties

Wereldwijde demonstraties & roadshows van landbouwmachines. One-stop service: van transport en chauffeur tot onderhoud en maatwerkprogramma's.
Assembly

Assemblage

Met werkplaatsen in Nederland & Australie voeren we een breed scala aan assemblage werkzaamheden uit.
HuizingHarvest turn-key werkplaats oplossingen - Cleaning

Turnkey werkplaats oplossingen

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, modificeren en assembleren van landbouwmachines. Deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestigingen in Nederland en Australië.