arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

HuizingHarvest Projects Australië

HuizingHarvest werkt wereldwijd. Down Under hebben we zelfs een eigen team en vestiging met werkplaats, kantoren en buitenterrein.

Het HuizingHarvest Projects team Australië zorgt onder meer voor een snelle assemblage van agrarische landbouwmachines en werktuigen. Met onze kennis en kunde ter plaatse zorgen we ervoor dat elke fabrikant zijn machine in perfecte staat kan afleveren bij hun klanten, ongeacht merk en type. Eventueel doen we dit vanuit onze eigen werkplaats in Australië met een speciaal geselecteerd en goed opgeleid team met Nederlandse en Australische collega’s. Uiteraard is ons mobiele team ook op locatie snel en flexibel beschikbaar.

 

HuizingHarvest Projects Australië

HuizingHarvest Projects team

HuizingHarvest ondersteunt, ook in Australië, fabrikanten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven.

Wij bieden flexibele arbeidskrachten ter ondersteuning van tijdelijke projecten. We staan voortdurend in contact met goed opgeleide agrarische technici, met de mogelijkheid om mechanische, hydraulische of software- gerelateerde problemen op te lossen en machines te installeren of te assembleren.

Onze diensten geven u het voordeel van assistentie ter plaatse door mensen met wie u gemakkelijk kunt communiceren en die over de juiste technische vaardigheden beschikken. Met een pragmatische, no-nonsense aanpak om de klus te klaren. Al onze HuizingHarvest Projects monteurs hebben een achtergrond in de landbouw.

Wij werven en huren wereldwijd onze monteurs, voornamelijk in Nederland, Australië, Duitsland, Denemarken en Zweden. De meest geschikte kandidaten kunnen door uw bedrijf gehuurd worden voor een bepaalde periode. Daarna keren ze terug naar hun thuisland of gaan ze aan de slag bij een andere opdrachtgever van HuizingHarvest. Afhankelijk van de werkzaamheden zullen de kandidaten onder contract van HuizingHarvest werken, of rechtstreeks in dienst komen van uw bedrijf.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van HuizingHarvest Projects voor uw bedrijf?

Neem contact op met Michel.

Neem contact op met HuizingHarvest.

Naam(Vereist)

Lees meer over ons werk

HuizingHarvest turn-key werkplaats oplossingen - Cleaning

Turnkey werkplaats oplossingen

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, modificeren en assembleren van landbouwmachines. Deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestigingen in Nederland en Australië.
After sales - Waardevolle kennis en ervaring

Wereldwijde samenwerkingen en technische kennisdeling

Onze technisch specialisten staan klaar om diverse projecten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we het maximale uit machines of processen halen. Of we nu samenwerken met machinefabrikanten of direct met grootschalige akkerbouwers in het veld, we zijn er om te helpen.
Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector

Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, zo doe je dat!

Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren als monteur aan diverse machines en internationale werkervaring op doen.