arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

HuizingHarvest Projects Australië

HuizingHarvest werkt wereldwijd. Down Under hebben we zelfs een eigen team en vestiging met werkplaats, kantoren en buitenterrein.

Het HuizingHarvest Projects team Australië zorgt onder meer voor een snelle assemblage van agrarische landbouwmachines en werktuigen. Met onze kennis en kunde ter plaatse zorgen we ervoor dat elke fabrikant zijn machine in perfecte staat kan afleveren bij hun klanten, ongeacht merk en type. Eventueel doen we dit vanuit onze eigen werkplaats in Australië met een speciaal geselecteerd en goed opgeleid team met Nederlandse en Australische collega’s. Uiteraard is ons mobiele team ook op locatie snel en flexibel beschikbaar.

 

HuizingHarvest Projects Australië

HuizingHarvest Projects team

HuizingHarvest ondersteunt, ook in Australië, fabrikanten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven.

Wij bieden flexibele arbeidskrachten ter ondersteuning van tijdelijke projecten. We staan voortdurend in contact met goed opgeleide agrarische technici, met de mogelijkheid om mechanische, hydraulische of software- gerelateerde problemen op te lossen en machines te installeren of te assembleren.

Onze diensten geven u het voordeel van assistentie ter plaatse door mensen met wie u gemakkelijk kunt communiceren en die over de juiste technische vaardigheden beschikken. Met een pragmatische, no-nonsense aanpak om de klus te klaren. Al onze HuizingHarvest Projects monteurs hebben een achtergrond in de landbouw.

Wij werven en huren wereldwijd onze monteurs, voornamelijk in Nederland, Australië, Duitsland, Denemarken en Zweden. De meest geschikte kandidaten kunnen door uw bedrijf gehuurd worden voor een bepaalde periode. Daarna keren ze terug naar hun thuisland of gaan ze aan de slag bij een andere opdrachtgever van HuizingHarvest. Afhankelijk van de werkzaamheden zullen de kandidaten onder contract van HuizingHarvest werken, of rechtstreeks in dienst komen van uw bedrijf.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van HuizingHarvest Projects voor uw bedrijf in Australië?

Neem contact op via onderstaande formulier.

Name(Vereist)

Lees meer over ons werk

HuizingHarvest

Audits

Zowel gebruikte als nieuwe machines kunnen worden voorzien van een onafhankelijke controle.

Agrobotix | Innovatie agrotechniek autonome machines

Agrobotix

Nieuwe techniek beperkt zich niet tot opdrachten van klanten. Ons team denkt verder en gaat verder, innovatie gaat immers altijd door. Hoe zien toekomstige machines in de landbouw eruit. Nemen autonome machines het over van de huidige? Welke voordelen kan dat met zich meebrengen en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? Innovatie agrotechniek autonome machines