arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Audits

Een onafhankelijke beoordeling van machines, producten of processen vergroot de betrouwbaarheid en voegt daardoor waarde toe.

Het team van HuizingHarvest is gespecialiseerd in landbouwmachines en -voertuigen en kent de technische voorwaarden waar deze aan moeten voldoen. Onze specialisten zijn getraind om een vakkundig rapport op te stellen dat voldoet aan de technische specificaties. Onze kennis gaat verder dan de standaard checklist. Technische know-how combineren we met uitgebreide praktijkervaring. We weten dus exact hoe het werkt én we weten wat er nodig is om in de praktijk het gewenste resultaat te bereiken. Denk aan onderwerpen zoals gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Rapporteren doen we snel en veilig via onze eigen app, die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Zo hebben onze klanten en wijzelf altijd realtime inzicht in de voortgang en eventuele aandachtspunten.

  • Voor alle merken landbouwmachines en -voertuigen
  • Professionele feedback via app
  • Onafhankelijk en vakkundig
“Onafhankelijk en vakkundige audits voor nieuwe en gebruikte machines”.

Voor aanvang van een project zal onze projectleider in overleg met de opdrachtgever de focus punten vaststellen, hiervoor is vooral bij nieuwe machines de input van de opdrachtgever zeer waardevol. Zo nodig bieden wij ons product support team een specifieke training in samenwerking met de opdrachtgever.