arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Audits

Een onafhankelijke beoordeling van machines, producten of processen vergroot de betrouwbaarheid en voegt daardoor waarde toe.

Het team van HuizingHarvest is gespecialiseerd in landbouwmachines en -voertuigen en kent de technische voorwaarden waar deze aan moeten voldoen. Onze specialisten zijn getraind om een vakkundig rapport op te stellen dat voldoet aan de technische specificaties. Onze kennis gaat verder dan de standaard checklist. Technische know-how combineren we met uitgebreide praktijkervaring. We weten dus exact hoe het werkt én we weten wat er nodig is om in de praktijk het gewenste resultaat te bereiken. Denk aan onderwerpen zoals gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Rapporteren doen we snel en veilig via onze eigen app, die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Zo hebben onze klanten en wijzelf altijd realtime inzicht in de voortgang en eventuele aandachtspunten.

  • Voor alle merken landbouwmachines en -voertuigen
  • Professionele feedback via app
  • Onafhankelijk en vakkundig
“Onafhankelijk en vakkundige audits voor nieuwe en gebruikte machines”.

Voor aanvang van een project zal onze projectleider in overleg met de opdrachtgever de focus punten vaststellen, hiervoor is vooral bij nieuwe machines de input van de opdrachtgever zeer waardevol. Zo nodig bieden wij ons product support team een specifieke training in samenwerking met de opdrachtgever.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Op ons HuizingHarvest Projects team kun je rekenen, 24/7. We zijn betrouwbaar, maar bovenal ook discreet. Onze onafhankelijkheid staat voor ons immers voorop. Onze mensen, van projectleiders tot technisch specialisten, zullen altijd een stap extra doen om maximaal resultaat te behalen.

Het HuizingHarvest team bestaat uit een kern van ongeveer 30 bevlogen professionals. Vakidioten zou je ze kunnen noemen. Elke dag brengen ze hun expertise mee naar opdrachten voor klanten over de hele wereld. Onderscheidend voor dit team is de kennis van de technische aspecten gecombineerd met een stevige ervaring in de praktijk, wereldwijd.

After sales projecten zijn een belangrijk deel van ons werk. Onze opdrachten zijn net zo veelzijdig als wijzelf. Van de ontwikkeling van autonome machines, het volledig organiseren van demonstraties tot het optimaliseren van de nieuwste machines en van rework tot assemblage, samen zorgen we ervoor dat het werkt. Ongeacht merk, machine of locatie.

Lees meer over ons werk

HuizingHarvest turn-key werkplaats oplossingen - Cleaning

Turnkey werkplaats oplossingen

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, modificeren en assembleren van landbouwmachines. Deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestigingen in Nederland en Australië.
After sales - Waardevolle kennis en ervaring

Wereldwijde samenwerkingen en technische kennisdeling

Onze technisch specialisten staan klaar om diverse projecten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we het maximale uit machines of processen halen. Of we nu samenwerken met machinefabrikanten of direct met grootschalige akkerbouwers in het veld, we zijn er om te helpen.
Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector

Doorgroeien in de (internationale) agrarische sector, zo doe je dat!

Werken bij HuizingHarvest Projects betekent voor mij veel leren als monteur aan diverse machines en internationale werkervaring op doen.