arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Audits

Een onafhankelijke beoordeling van machines, producten of processen vergroot de betrouwbaarheid en voegt daardoor waarde toe.

Het team van HuizingHarvest is gespecialiseerd in landbouwmachines en -voertuigen en kent de technische voorwaarden waar deze aan moeten voldoen. Onze specialisten zijn getraind om een vakkundig rapport op te stellen dat voldoet aan de technische specificaties. Onze kennis gaat verder dan de standaard checklist. Technische know-how combineren we met uitgebreide praktijkervaring. We weten dus exact hoe het werkt én we weten wat er nodig is om in de praktijk het gewenste resultaat te bereiken. Denk aan onderwerpen zoals gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Rapporteren doen we snel en veilig via onze eigen app, die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Zo hebben onze klanten en wijzelf altijd realtime inzicht in de voortgang en eventuele aandachtspunten.

  • Voor alle merken landbouwmachines en -voertuigen
  • Professionele feedback via app
  • Onafhankelijk en vakkundig
“Onafhankelijk en vakkundige audits voor nieuwe en gebruikte machines”.

Voor aanvang van een project zal onze projectleider in overleg met de opdrachtgever de focus punten vaststellen, hiervoor is vooral bij nieuwe machines de input van de opdrachtgever zeer waardevol. Zo nodig bieden wij ons product support team een specifieke training in samenwerking met de opdrachtgever.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Op ons HuizingHarvest Projects team kun je rekenen, 24/7. We zijn betrouwbaar, maar bovenal ook discreet. Onze onafhankelijkheid staat voor ons immers voorop. Onze mensen, van projectleiders tot technisch specialisten, zullen altijd een stap extra doen om maximaal resultaat te behalen.

Het HuizingHarvest team bestaat uit een kern van ongeveer 30 bevlogen professionals. Vakidioten zou je ze kunnen noemen. Elke dag brengen ze hun expertise mee naar opdrachten voor klanten over de hele wereld. Onderscheidend voor dit team is de kennis van de technische aspecten gecombineerd met een stevige ervaring in de praktijk, wereldwijd.

After sales projecten zijn een belangrijk deel van ons werk. Onze opdrachten zijn net zo veelzijdig als wijzelf. Van de ontwikkeling van autonome machines, het volledig organiseren van demonstraties tot het optimaliseren van de nieuwste machines en van rework tot assemblage, samen zorgen we ervoor dat het werkt. Ongeacht merk, machine of locatie.

Lees meer over ons werk

Agrobotix | Innovatie agrotechniek autonome machines

Agrobotix

Nieuwe techniek beperkt zich niet tot opdrachten van klanten. Ons team denkt verder en gaat verder, innovatie gaat immers altijd door. Hoe zien toekomstige machines in de landbouw eruit. Nemen autonome machines het over van de huidige? Welke voordelen kan dat met zich meebrengen en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? Innovatie agrotechniek autonome machines

Commercieel projectmedewerker

Als commercieel projectmedewerker bij HuizingHarvest kan je je energie wel kwijt als je gek bent van de agrarische sector.
Machine inspectie HuizingHarvest product support

Machine conditietest

Onze technisch specialisten zorgen voor een helder beeld van de huidige staat van de werktuigen en geven een advies voor onderhoud en eventueel te vervangen onderdelen.