arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Machine controle
na de oogst

Tijdens het oogstseizoen worden machines intensief gebruikt. Om goed voorbereid te zijn op het volgende seizoen, bieden wij een volledige inspectie van machines aan.

Gebrekkig onderhoud maakt machines kwetsbaar tijdens het seizoen en vergroot het risico op stilstand. Om de seizoenen goed af te sluiten en voorbereid te zijn op volgend jaar bieden wij een volledige keuring van gebruikte machines aan. Het resultaat van deze inspectie geeft u een goed beeld van de huidige staat van de machine en geeft aan welke onderdelen toe zijn aan vervanging of reparatie. Dit geldt voor alle merken en typen machines, zoals oogstmachines, veldspuiten, grondbewerkingsmachines en zaaimachines. Van alle machines die we inspecteren, maken we een rapport met de nodige aandachtspunten.

De uitkomst van deze inspectie geeft u een goed beeld van de huidige staat van de machine en geeft u inzicht in onderdelen die vervangen of gerepareerd moeten worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
Michel Wesselink: m.wesselink@huizingharvest.nl