arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW

Agricultural seasonal work abroad

Do you dream of gaining agricultural work experience abroad? Threshing grain in Australia? Want to help with onion cultivation in New Zealand? Digging potatoes in Canada or, for example, chopping corn in America? HuizingHarvest has a large network in the agricultural sector worldwide and we are happy to help you prepare for your adventure abroad. This way you are well prepared on the road.

Jouw avontuur

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om seizoenswerk te gaan doen in het buitenland? Wij vertellen je er graag meer over. Je bent welkom bij ons in Emmen voor een kennismakingsgesprek, maar uiteraard kan een digitale kennismaking ook. Voor bovenstaande landen heb je een visum nodig. Voor het opstarten van de visumaanvraag is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. Indien gewenst bieden wij begeleiding voor het aanvragen van jouw visum. Meer informatie hierover is te vinden op onze website onder het kopje ‘visum’. Belangrijke informatie bijvoorbeeld over Canada is dat er op jaarbasis een beperkt aantal visa beschikbaar worden gesteld. De pool om je hiervoor in te schrijven wordt meestal in januari opengesteld.

Over HuizingHarvest

Het team van ‘HuizingHarvest projects’ ondersteunt wereldwijd fabrikanten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers, met allen een passie voor de agrarische sector. Projectmatig wordt er gewerkt aan opdrachten in of gerelateerd aan de agrotechniek. ‘HuizingHarvest jobs’ ondersteunt avonturiers in de agrarische sector met het vinden van zowel tijdelijke, als permanente banen. Dit kan zijn in ons eigen team, seizoenswerk, maar ook andere tijdelijke en permanente banen bij externe opdrachtgevers in de agrarische sector. Kenmerkend voor HuizingHarvest is dat wij durven te pionieren en vanuit daar helpen wij ook jou graag op weg met jouw avontuur!

Oogsten in het buitenland

Dat HuizingHarvest wereldwijd een groot netwerk heeft, komt onder andere doordat het eigen team inmiddels in meer dan 70 verschillende landen actief is. Omdat wij iedereen met ervaring in de agrarische sector een avontuur in het buitenland gunnen, helpen wij graag met het vinden van een werkplek en de voorbereiding op het avontuur. Dit kan in Europa, maar ook daarbuiten. De meeste vraag gaat uit naar seizoenswerk tijdens de oogst in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. De oppervlakte van deze landen is gigantisch en ook binnen een land kan daardoor de oogstperiode verschillen (uiteraard ook afhankelijk van het gewas). Grofweg is de oogstperiode per land:

  • Australië: oktober tot en met december
  • Nieuw-Zeeland: december tot en met mei
  • Canada: augustus tot en met oktober
  • Amerika: april tot en met november

Meer weten over seizoenswerk in het buitenland? Neem contact op door te bellen of stuur een WhatsApp bericht naar Erik Kramer (+31(0)6 255 63 999) of Laura Schuring (+31(0)6 250 44 188) of stuur een e-mail naar info@globalagjobs.com. Wij vertellen je er graag meer over!