arrow-downarrow-leftarrow-rightcheck-primarycheck-whitechevron-whitechevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding search search minusnotification-closeplayplussearch-glass search search third Rectangle ACADAEAFAGAIALAMAOAQARASATAUAWAXAZBABBBDBEBFBGBHBIBJBLBMBNBOBQBRBSBTBVBWBYBZCACCCDCFCGCHCICKCLCMCNCOCRCUCVCWCXCYCZDEDJDKDMDODZECEEEGEHERESETEUFIFJFKFMFOFRGAGBGDGE-ABGE-OSGEGFGGGHGIGLGMGNGPGQGRGSGTGUGWGYHKHMHNHRHTHUICIDIEILIMINIOIQIRISITJEJMJOJPKEKGKHKIKMKNKPKRKWKYKZLALBLCLILKLRLSLTLULVLYMAMCMDMEMFMGMHMKMLMMMNMOMPMQMRMSMTMUMVMWMXMYMZNANCNENFNGNINLNONPNRNUNZOMPAPEPFPGPHPKPLPMPNPRPSPTPWPYQARERORSRURWSASBSCSDSESGSHSISJSKSLSMSNSOSRSSSTSVSXSYSZTATCTDTFTGTHTJTKTLTMTNTOTRTTTVTWTZUAUGUMUSUYUZVAVCVEVGVIVNVUWFWSXKYEYTZAZMZW
Als bedrijf of organisatie is het zeer waardevol om een onafhankelijke inspectie uit te laten voeren voor machines, producten en/of processen. HuizingHarvest audit voornamelijk agrarische machines en voertuigen. HuizingHarvest heeft al sinds 2009 wereldwijde ervaring opgedaan in de agrarische sector, hierdoor kunnen onze specialisten verder kijken dan de reguliere inspecties. Naast de technische werking van machine weten onze mensen ook hoe de machine in de praktijk functioneert. Wij kennen het gebruiksgemak van verschillende voertuigen en machines in diverse omstandigheden en gebruiken onze kennis om de klant zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren. 

Audits

Onze specialisten zijn getraind om een volledig rapport af te leveren dat past bij de specificaties van de machine. Zowel gebruikte als nieuwe machines kunnen worden voorzien van een onafhankelijke controle. HuizingHarvest is de partij die met een neutrale blik kijkt of de machine voldoet aan de eisen van de klant. Wij kijken verder dan de standaard checklist. Als onze mensen aandachtspunten zien die van invloed zijn op de “percevied quality” (gebruiksgemak) dan rapporteren wij dat. Dit komt voort uit het feit dat wij weten hoe de machines in de praktijk werken en daardoor het gebruiksgemak herkennen.

HuizingHarvest app

Het rapporteren van de verschillende inspectie onderdelen doen wij normaliter in onze eigen beveiligde rapportage-app. Wij hebben regelmatig te maken met vertrouwelijke gegevens en beeldmateriaal, deze kunnen wij door middel van onze app veilig verwerken en verzenden naar de opdrachtgever.

Inspectie checklist

De HuizingHarvest app is standaard uitgerust met onze inspectie checklist. Onze specialisten voeren de audit uit aan de hand van onderstaande voertuig kenmerken:

 • Data;
 • Waarde relevante kenmerken;
 • Geschiedenis;
 • Prestaties;
 • Conditie (cabine, motor, aandrijving, hydrauliek, wielen/banden).

Uiteraard kunnen wij in plaats van onze inspectie checklist ook uw voertuig-specifieke checklist hanteren.

Ervaring

Onze product supportspecialisten hebben ervaring met het controleren van tractoren en andere machines op locatie. Bijvoorbeeld in havens, bij fabrikanten en bij dealers (inspecties vóór aflevering).

Vaardigheden
 • Nieuwe machines PDI;
 • Controle van apparatuur buiten het seizoen om de technische status en aankomend onderhoud te bepalen;
 • Gebruikte machines voor het seizoen;
 • Gebruikte machines voor handel;
 • Probleemoplossing van derden wanneer er geschillen ontstaan.
Voordelen van HH-service
 • Praktische en gekwalificeerde specialisten;
 • Professionele feedback via app-rapporten;
 • Past zich aan elke omgeving aan;
 • Flexibele en snelle inzet mogelijk.
Extra service

Wij beschikken over volledig uitgeruste service bussen om aanpassingen of verbeteringen direct uit te kunnen voeren op locatie. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van defecte onderdelen, verhelpen van storingen en foutcodes, uitvoeren van updates en/of kleine beschadigingen herstellen. Mocht u een groter project tegemoet zien, bekijk dan ook de mogelijkheden die onze werkplaats in Emmen (NLD) te bieden heeft.